De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid

Team Multi Kozijn staat op een veilige manier voor u klaar – showroom tijdelijk gesloten

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop. Onze showroom is helaas tijdelijk gesloten. Team Multi Kozijn staat evengoed op een veilige en gezonde manier voor u klaar. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Ook is het mogelijk om een online advies te ontvangen via videobellen. 

Heeft u en afspraak tussen nu en 9 februari in de showroom?

Heeft u een afspraak ingepland staan in onze showroom tussen nu en 19 januari? Helaas kan deze niet doorgaan in de showroom. Wij nemen persoonlijk contact met u op. Al het tekenwerk voor uw aanvraag is al voorbereid dus we willen met u kijken hoe we het tekenwerk het beste met u kunnen bespreken. Bijvoorbeeld via telefonisch contact, video bellen, bij hoge uitzondering aan huis of met voorrang tijdens een extra openstelling na 9 februari. Er is contact met u opgenomen hierover.  

Montage tussen nu en 9 februari aan huis?

Montages, maar ook inmetingen en opnames, kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Wij vragen u om u in een andere ruimte op te houden dan waar de montage of opname plaatsvindt.
  • Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, hoesten en koorts (38 graden Celsius) vragen wij u met ons te bellen om te overleggen.
  • Onze monteurs komen als team naar u toe. Onze monteurs gaan alleen aan de slag als ze in goede gezondheid zijn.
  • Ze dragen handschoen en mondmaskers en ontsmetten alles.
  • Het is voor u en onze monteurs erg belangrijk om bij elkaar uit de buurt te blijven tijdens een montage / bezoek aan huis.

 

Digitaal advies z.s.m. of na 9 februari afspraak in de showroom?

 

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor een gesprek of advies op een veilige manier. We kunnen u helpen via telefoon, video bellen, per mail of bij uitzondering bij u thuis. Wij doen er alles aan om op een creatieve manier toch te zorgen dat we u kunnen adviseren en het proces soepel kunnen laten verlopen.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Multi Kozijn Spakenburg

Haarbrug 6

3751LM Bunschoten

033 245 55 30

info@multikozijn.nl 

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.