“Het hele huis voorzien van kunststof kozijnen, het is een plaatje geworden!”

Geplaatst op 18 mei 2018

Kunststof ramen kunststof kozijnen Multi Kozijn Spakenburg

“In 15 jaar tijd hebben we onze hoekwoning volledig in het kunststof gezet,” vertelt Margre ter Haar uit Bunschoten. “Nu is het helemaal af. Het is een plaatje geworden,” vindt ze zelf.

Toen de familie Ter Haar hun woning kocht, zijn ze begonnen met kunststof draaikiepramen op de eerste verdieping, met ingebouwde rolluiken. Vijf jaar later is de zolder aangepakt en tot slot hebben ze zich op de beneden verdieping gericht.

Dakkapellen met kunststof kozijnen

Margre blikt terug: “We hadden maar één kamer op zolder en we wilden er twee. Omdat we eerder goede ervaringen hadden met Multi Kozijn hebben we gevraagd of zij het lekkende houten dakkapelletje konden vervangen door twee grote dakkapellen. Vanzelfsprekend weer met kunststof kozijnen.” Twee jaar terug was de beneden verdieping aan de buurt. Deze is volledig verbouwd en aangebouwd, met onder meer een prachtige schuifpui van kunststof.

Kunststof met een houtnerfstructuur

Boven is alles aan de buitenzijde crème met blauw in een houtnerf structuur. “Om één lijn aan te houden hebben we dit beneden ook zo doorgetrokken. Hierdoor hebben we aan de buitenkant één geheel,” vertelt Margre. Aan de binnenzijde van de woning koos ze beneden voor antraciet grijs. “Geweldig mooi,” vindt ze nog steeds. “Best gewaagd misschien, maar het geeft een enorm huiselijke, sprekende sfeer. Ik houd van contrast. Als ik witte muren met witte kozijnen zie, mis ik iets.”

Nooit meer schilderen

De familie Ter Haar houdt van netjes en goed onderhouden. “Maar het liefst doen we daar zo min mogelijk voor,” bekent Margre. “Omdat het hele huis van kunststof is, hoeven we nooit meer te schilderen. Zelfs de voordeur is van kunststof. Zó fijn.”

Prettige samenwerking met Multi Kozijn

Margre kijkt terug op drie prettige samenwerkingen met Multi Kozijn. “Ze hebben een goed en eerlijk advies en werken met professionele, nette en vriendelijke monteurs. En ze zijn snel: de dakkapellen zaten er binnen een dag op,” herinnert ze zich.

Ondanks een zeer tevreden klant, kan Multi Kozijn hier weinig meer betekenen. Alles is van kunststof en de klant is tevreden! Klinkt dit verhaal u als muziek in de oren, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend woonadvies op maat. Kom langs in de Multi Kozijn showroom aan de Haarbrug in Bunschoten.