De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Multi Kozijn Spakenburg heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Het hele jaar genieten van mijn balkon!

Zo koos Jaan de Graaf voor balkonbeglazing met screens. Zou houdt hij het zomers koel binnen met de screens en ‘s winters kan hij heerlijk op het balkon zitten met beschutte balkonbeglazing. Passend bij zijn woonwensen en een toevoeging aan het woongenot. Lees het hele verhaal op onze blogpagina. 

Gratis Hoe woon jij – inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Bunschoten Spakenburg? Laat je adviseren in onze uitgebreide showroom aan de Haarbrug 6 Bunschoten. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken. Ben je eerst nog op zoek naar inspiratie? Vraag het gratis inspiratie magazine aan van Select Windows en ontvang hem binnen enkele dagen op de mat.

Advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat inclusief offerte. Hopelijk tot snel!

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.