De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Infrarood sauna’s

Infrarode straling klinkt u misschien wat eng of kunstmatig in de oren. Dat hoeft echter niet: IR straling komt overal om ons heen voor en is niet schadelijk. Zelfs u zendt infrarood straling uit. U kunt infrarood straling niet zien, het is alleen waar te nemen als warmte. En die warmte is goed te gebruiken in infrarood sauna´s.

Infrarood sauna´s zijn er natuurlijk al lang. Sinds jaar en dag worden deze sauna´s verwarmd met behulp van een lamp, met een technische term pijpstraler genoemd. De Newtrend infrarood sauna´s zijn daarnaast voorzien van een nieuwe techniek: de zogenaamde paneelstralers. Door deze combinatie van vertrouwde en vernieuwende technologieën onderscheiden de Newtrend sauna´s zich van alle concurrenten. Waarom we deze stralers gebruiken moge duidelijk zijn: we willen alleen het beste voor u.

De stralers vullen de sauna volledig met straling omdat ze een breed gamma van stralen geven. Dit heet wide far infrared rays. Groot voordeel is dat de paneelstralers niet alleen lange golf stralen uitzenden maar ook midden- en korte golf.

Multi Kozijn is dealer van Newtrend Sauna’s. Wij hebben de volgende modellen in ons assortiment:

Newtrend Söderhamn

Newtrend Söderhamn

€ 1595,- incl. BTW

Lees verder

Newtrend Uppsala

Newtrend Uppsala

€ 1795,- incl. BTW

Lees verder

Newtrend Helsingborg

Newtrend Helsingborg

€ 1695,- incl. BTW

Lees verder

Newtrend Stockholm

Newtrend Stockholm

€ 2995,- incl. BTW

Lees verder

Newtrend Orebro

Newtrend Orebro

€ 2995,- incl. BTW

Lees verder

BarrelsaunaadvMet Multi Kozijn Spakenburg warm de winter in

Exclusief dealer van Canadese Barrel Sauna’s

Multi Kozijn Spakenburg B.V. doet meer dan alleen kozijnen. In de showroom aan de Haarbrug 6 is ook veel te zien op het gebied van buitenleven. Sinds een aantal maanden is Multi Kozijn Spakenburg B.V. dealer geworden van de originele Canadese Barrel Sauna lees verder…

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl


Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!