De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Lamellen daken

Met een lamellen dak genieten van outdoor living

Outdoor living is helemaal hot. U wilt toch ook na een drukke dag lekker in uw tuin kunnen relaxen en genieten zonder dat weersinvloeden een spelbreker kunnen zijn. Multi Kozijn Spakenburg is dealer van BRUSTOR Lamellen daken en wij bieden u dé ideale oplossing.

Veranda of lamellen dak?

Naast onze bekende Pallazzo veranda’s (met glazen dak) zijn wij op zoek gegaan naar meer mogelijkheden. Wij hebben dit gevonden in een lamellen dak wat op elke plaats in uw tuin (aan uw woning of losstaand) kan worden neergezet. Met de volautomatische dakconstructie regelt u perfect het invallende zonlicht of beschermt u zich tegen een onverwachtse regenbui. Het regenwater wordt in de palen afgevoerd en u heeft de mogelijkheid om met screens of volglazen schuifdeuren de wind buiten te houden.

Ruime keuze in mogelijkheden lamellen daken

Vanaf heden is dit schitterende Lamellen dak van het kwaliteitsmerk BRUSTOR te bewonderen in onze showroom. Het dak in de showroom maakt echt een grote indruk en dat is ook de reden voor Multi Kozijn Spakenburg om de eerste daken met een extra mooi voorstel aan te bieden. Bij het lamellen dak bieden wij u een ruime keuze uit verlichting, verwarming en andere accessoires om de sfeer onder het dak te bepalen. Uiteraard is de aluminiumconstructie in allerlei kleurencombinaties te leveren.

Meer informatie?

Woont u in de omgeving van Spakenburg, Amersfoort, Hilversum, Baarn, Soest, Leusden e.o. en bent u op zoek naar een lamellen dak? Wij nodigen u graag uit in onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!