Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Met een tuinkamer geniet u uit de wind van het buitenleven

Gerda en Andries Ruizendaal wonen al 31 jaar in een twee-onder-een-kapwoning in Bunschoten. Aan de rand van de polder.  “Een heerlijke plek met een fantastisch uitzicht. Enige nadeel is de wind in de tuin, die op het zuidwesten ligt.” bekent Gerda. Zeker met twee donorlongen is die wind voor haar niet te doen. De familie Ruizendaal vroeg Multi Kozijn Spakenburg om een tuinkamer te plaatsen.

Schuifpui open: extra grote woonkamer

“Het uitzicht blijft, maar de wind is dankzij de volglazen schuifwand verleden tijd. Ik zit heerlijk beschermd. Als ik de schuifpui van de woning openzet, heb ik een extra grote kamer. Als de zon op het glas staat, is het er snel warm, maar het blijft buiten. Ik kan niet wachten tot het voorjaar is,” lacht Gerda.

Tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwand

De tuinkamer is een ideale plek voor een feestje. De overkapping is zelfs uitgerust met een buitenkeuken. De place to be. In de hoek waar de wind niet waait, kan de schuifwand deels open. “Is het hartje zomer dan zet ik de volglazen wand volledig open. Dan hebben we een heerlijke veranda. Hiermee is de huiskamer, de tuinkamer en de tuin één geheel. Tegen de warmte zetten we ’s zomers het zonnescherm uit, dat tegen het dak van de overkapping bevestigd zit.”

Gerda en Andries vertellen:

“Multi Kozijn Spakenburg had gewoon de mooiste tuinkamer en het beste advies. Dit is een goede keuze geweest. Ik zou dit bedrijf met prachtige showroom zeker bij anderen aanbevelen.”

keralit-bg

Glazen schuifwanden

Met een glazen wand op uw balkon of veranda kunt u ongelimiteerd genieten van uw buitenruimtes; ongeacht het weer! Bij Multi Kozijn vind u hoogwaardige balkon beglazing en glazen schuifwanden voor 365 dagen genot. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en bieden we advies over de optimale maat en stijl die aansluiten bij uw woonwensen.

Warmer dankzij schuifwand

“Het is toch fantastisch dat we vanuit de woonkamer, door de schuifpui zo de tuinkamer in lopen? En vanuit de woonkamer houden we een groots uitzicht op de polder. Ik merk dat door onze overkapping met schuifwand de woonkamer warmer is. De wind wordt opgevangen door het glas van de tuinkamer,” aldus Gerda.

Prachtige showroom van Multi Kozijn

Gerda en Adries hebben bij meerdere bedrijven rondgekeken voordat ze met een partij in zee gingen. “Multi Kozijn Spakenburg had gewoon de mooiste tuinkamer en het beste advies. Dit is een goede keuze geweest. De jongens die de tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwandwand kwamen plaatsen waren keurige gasten die alles netjes opruimden. Ik zou dit bedrijf met prachtige showroom zeker bij anderen aanbevelen.”

Voordelen van glazen schuifwanden

 • green-check

  Bescherming tegen wind, lawaai, stof en regen

 • green-check

  Eenvoudige bediening

 • green-check

  Geen extra bouwaanpassingen nodig

 • green-check

  Vakkundige montage

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Altijd buiten genieten, weer of geen weer

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd naar glazen schuifwanden voor úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.