Harry en zijn vrouw betrokken bijna 20 jaar geleden hun woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Deze milieuvriendelijke wijk staat erom bekend niet het beste hout te hebben gebruikt bij de bouw, dus veel woningen hebben te maken met houtrot.

Zonwerend isolatieglas in kunststof ramen

Na vele advies van onze buurt bewoners bezochten wij de showroom van Multi Kozijn. Aangezien zij deze klus bij meerdere mensen in de wijk hebben uitgevoerd voelde het vertrouwd.  Aangezien bijna de gehele pui van glas is adviseerde Multi Kozijn ons om er zonwerend  isolatieglas in te plaatsen. Dit helpt tegen de warmte in huis en beperkt de inkijk. Super mooi!

Nooit meer schilderen

Harry kijkt terug op een fijne samenwerking met het montageteam. “Professionele en vriendelijke mensen die heel netjes gewerkt hebben. De afwerking is voortreffelijk, ik hoefde zelf niets meer te doen. We merkten direct dat het stiller was in huis. Ook qua isolatie ervaren we nu al verschil. De tocht die we eerder voelde, is weg. Het staat me daarnaast natuurlijk wel aan dat ik niet meer elk jaar die schuine gevel hoef te schilderen.”

Zekerheid met VKG Keurmerk

Ik ben echt voor kwaliteit en zekerheid gegaan. Ben ook blij met het VKG Keurmerk dat er op de kozijnen zit. Ik weet van buren dat Multi Kozijn er direct staat als er iets is. Die nazorg vind ik belangrijk. Binnenkort toveren we onze verrotte houten schuifpui om tot een prachtige isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme aluminium schuifpui.

Lees het hele verhaal over de verbouwing van Harry