Typisch Spakenburg

Een mooi vissers- én kozijnendorp!

Multi Kozijn is een betrouwbare plek om u te oriënteren op onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, maar dit lokaal betrokken bedrijf vervult ook nog andere waardevolle functies. Zo is iedereen hier welkom voor een praatje of woonadvies.

Kozijnen uit Spakenburg

Als u in Spakenburg bent voor isolerende kozijnen van Multi Kozijn, loont het zeker de moeite om dit vissersdorp eens dieper in te duiken. Een bijzondere plek aan de voormalige Zuiderzee waar dorpelingen heel wat overstromingen hebben moeten doorstaan. Vandaar dat veel huizen hoog tegen de dijk zijn gebouwd.

Vishandel

Ondanks de aanleg van de Afsluitdijk spelen zowel de visverwerking als de vishandel nog steeds een grote rol in de plaatselijke economie. Een economie waar mensen elkaar helpen en elkaar nog écht iets gunnen. Dat ziet u en dat voel u. Ook bij Multi Kozijn.

Typisch Spakenburg

Het dorp Spakenburg koestert de overblijfselen van het visserijverleden: het verleden komt hier tot leven. Dat ziet u onder meer aan de Museumhaven waar de grootste bottervloot ter wereld te vinden is. Dé place to be voor een authentieke bottertocht. Geregeld lopen de (vaak wat oudere) dames hier nog in klederdracht en op de zaterdagse weekmarkt zijn typisch oer-Hollandse producten te krijgen, zoals kaas, brood en vis. U waant zich terug in de tijd.

Sponsoring Multi Kozijn

Spakenburg staat behalve de isolerende kozijnen van Multi Kozijn vooral bekend om de natte keek, de heerlijke kibbeling en natuurlijk om voetbalclub de IJsselmeervogels. Een ambitieuze club die niet voor niets wordt gesponsord door Multi Kozijn. Sporten zorgt nu eenmaal voor verbinding. Iets wat bij Multi Kozijn hoog in het vaandel staat.

Samen groot zijn

Ook de kerk speelt in Spakenburg een verbindende rol. Multi Kozijn steunt behalve de kerk, onder meer ook het hospice en het Rode Kruis. Gewoon omdat ze ervan overtuigd zijn dat je alleen sámen kleine dingen groot kunt maken.

Kom eens langs in Spakenburg

Bent u benieuwd naar de kozijnen en de werkwijze van Multi Kozijn in Spakenburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. De koffie met typisch Spakenburgse natte keek staat voor u klaar.