Dakkapel op twee-onder-een-kapwoning

Geplaatst op 28 februari 2019

Dakkapel binnen één dag geplaatst

Laat u uw droomhuis schieten als enkel de zolder iets aan de kleine kant is? De familie Overwijk uit Bunschoten niet. Ze hebben ervoor gekozen om een dakkapel met kunststof kozijnen te laten plaatsen over de volledige breedte van hun nieuwe woning. Op deze manier hebben ze alsnog de ruimte gerealiseerd die ze zochten.

Dakkapel met kunststof kozijnen

“Als we het niet gelijk doen, komt het er nooit meer van,” wist mevrouw Overwijk. Aan de achterzijde van de woning hadden de vorige bewoners ooit al eens een kunststof dakkapel geplaatst. Dus zocht de familie Overwijk ook voor de voorzijde van de twee-onder-een-kapwoning een dakkapel met kunststof kozijnen in de kleur van de rest van de woning.

Schitterende dakkapel

“Multi Kozijn ligt op vijf minuten afstand bij onze woning vandaan dus daar zijn we de mogelijkheden van dakkapellen in de uitgebreide showroom gaan bekijken,” vertelt mevrouw Overwijk. “Waarom verder weggaan als het in je eigen dorp aanwezig is? Bovendien hadden we direct een goed gevoel bij de mensen van Multi Kozijn. En dat gevoel klopte. We zijn hartstikke blij met deze keuze. We hebben een schitterende dakkapel met meerdere ramen. Twee vaste ramen en twee draaikiepramen. Het hele traject is perfect verlopen.”

Dakkapel binnen één dag geplaatst

Mevrouw Overwijk denkt terug: “De jongens van Multi Kozijn bereidden het geheel voor en een poosje later zagen we hoe de dakkapel op een vrachtwagen de straat in kwam rijden. Deze stond er binnen één dag op. De afwerking binnen hebben we zelf verzorgd. ”

Duurzaam en onderhoudsarm

“Onze dochter heeft nu een lekkere grote slaapkamer,” vertelt mevrouw Overwijk die bewust voor kunststof kozijnen heeft gekozen. “Een duurzame en onderhoudsarme oplossing. De kozijnen zitten hoog en droog, dus we hoeven er eigenlijk helemaal niet meer naar om te kijken. In elk geval niet om te schilderen.” Het nieuwe huis van de familie is met de dakkapel gelijk meer waard nu er meer licht en ruimte in de woning is aangebracht.

Ook meer ruimte op zolder?

Wilt u ook meer licht en ruimte op zolder, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend woonadvies op maat. Kom langs in de Multi Kozijn showroom aan de Haarbrug in Bunschoten.