De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Zonwering

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of bent u voornemens schaduw te creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Multi Kozijn bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. 

Laagstaande zon weren

De zon geeft een flinke dosis energie, maar soms kan een laagstaande zon hinderlijk zijn. Zonwering is dan hard nodig. Multi Kozijn heeft stijlvolle buitenzonwering in de afmeting, stof en kleur die past bij de stijl en kozijnen van uw woning.

Zonwering soepel in- en uitrollen

Wij monteren een elegante cassette aan uw gevel die bestand is tegen Nederlandse weersinvloeden. Denk aan regen en storm. Zoals u bij ons gewend bent, beschikt het zonnescherm over een zware motor die uw zonwering soepel in- en uitrolt. Kwaliteit en gemak staat voorop.

Kwaliteit, service en garantie

Net als bij al onze producten hebben we ook voor de zonwering het beste merk uit de markt geselecteerd. Net als onze lamellen daken werken wij voor zonwering met BRUSTOR. Zowel de kwaliteit als de garantie en de service zijn conform verwachting.

Zonnescherm voor onder veranda

Zonneschermen zijn niet alleen geschikt voor ramen aan gevels, maar zorgen ook onder de terrasoverkapping voor een aangenaam klimaat. Zonneschermen vormen een perfecte bescherming tegen de zon en tegen inkijk.

Binnenzonwering

Ook voor binnenzonwering hebben wij mooie en stijlvolle oplossingen. Ze heeft de functionele raamdecoratie van Verosol niet alleen een decoratieve functie, maar weert het ook daadwerkelijk zde zon of de kou, zonder uitzicht naar buiten te verliezen. En met de jaloezieen of plissés black out tússen het isolatieglas van Screenline, weert u zonlicht en inkijk op een stijlvolle manier.

Meer informatie over zonwering

Wenst u meer informatie over zonwering? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. We laten u graag alle mogelijkheden zien.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.