Referenties

Neem een kijkje op onze referentie pagina waar we met trots vele van onze referenties van reeds opgeleverde projecten tonen in onder andere de regio Amersfoort, Leusden, Bunschoten, Hilversum en Utrecht. u leest op de inspiratie pagina naast de foto’s en gebruikte producten ook de ervaring van onze klanten over deze projecten.

Kunststof kozijnen in Huizen

Aan de rand van de wijk Spijk in Huizen staan 16 piramidewoningen. Eén van deze unieke woningen is sinds 2019 in het bezit van Laura en Jeffrey. Multi Kozijn heeft hier de houten kozijnen vervangen door kunststof.

Bekijk meer

Aluminium vouwwand in Hilversum

Multi Kozijn heeft een aluminium vouwwand in Hilversum gemonteerd. Lees hier het verhaal van de trotse eigenaar Leo Bakker.

Bekijk meer

Aluminium kozijnen in Amersfoort

Familie van der Wielen is erg blij met de samenwerking: “De vakspecialisten van Multi Kozijn zijn klantvriendelijk en het team dat we drie dagen over de vloer hebben gehad bestond uit keurige vaklui."

Bekijk meer

Schüco aluminium vouwwand in Utrecht

De familie is erg blij met de Schüco aluminium vouwwand. “Ik wilde de hele achtergevel open kunnen zetten richting de tuin en het water. Afgelopen zomer hebben we dat volop gedaan,” vertelt de bewoner trots.

Bekijk meer

Dakkapel bij woning in Bunschoten

Rick de Graaf uit Bunschoten stond met grote ogen te kijken hoe snel Multi Kozijn een dakkapel op zijn woning plaatste. Het is voor hem meer dan duidelijk dat de monteurs precies weten wat ze doen.

Bekijk meer

Dakkapellen, rolluiken en draaikiepramen in Spakenburg

Wij hebben in een woning twee dakkapellen met keralit geplaatst in de kleuren antraciet en wit. Daarnaast zijn er nieuwe rolluiken geplaatst en in ieder raam een draaikiepraam.

Bekijk meer

20 kunststof raamkozijnen in Almere

Johan en Claudia uit Almere hebben alle houten ramen van de woning vervangen door kunststof raamkozijnen. Exact in dezelfde stijl, maar nu isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend.

Bekijk meer

Openslaande tuindeuren in Soest

In samenwerking met vtwonen hebben wij in een vrijstaande woning in Soest matzwarte openslaande deuren geplaatst en de ramen voorzien van Verosol raamkleding

Bekijk meer

Hele woning in kunststof in Kattenbroek

De Amersfoortse wijk Kattenbroek heeft een slechte kwaliteit kozijnen. Daarom heeft de familie Veltman voor de hele woning gekozen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui.

Bekijk meer

Aluminium kozijnen in Nieuwland

Harry en zijn vrouw Astrid uit de Amersfoortse wijk Nieuwland konden de kozijnen altijd goed onderhouden, daardoor kon vervanging lang worden uitgesteld. Vorig jaar was het dan toch echt tijd voor vervanging.

Bekijk meer

Kunststof tuindeuren in Bunschoten-Spakenburg

Jurre is blij met zijn zwarte kunststof openslaande deuren. “Onze woning stamt uit 1963. Dan is het zonde om de klassieke tuindeuren te vervangen door een moderne schuifpui of vouwwand. “Dat het kunststof moest zijn,…

Bekijk meer

Onderhoudsarme kunststof kozijnen in Amersfoort

Jacqueline Bloem is blij haar nieuwe kozijnen. Ze woont sinds 5 jaar in de Amersfoortse wijk Nieuwland en liet vorig jaar de achterzijde van de woning al in het kunststof zetten.

Bekijk meer

Aluminium vouwwand in Bunschoten

We hebben allemaal wel een bepaalde woonwens. Denk aan een schuifpui en een dakkapel. Of net als Bastiaan Muijs uit Bunschoten aan een vouwwand over de volledige breedte van je woning.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen in Amersfoortse wijk Nieuwland

De houten kozijnen van René Bijkerk waren al langere tijd niet al te best meer. Vooral de voorgevel van zijn woning in Amersfoort moest het ontgelden en begon te rotten.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen en tuindeuren in Amersfoort

Carola en Jeroen kochten een woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. “We hebben gelijk alle kozijnen in het hele huis  vervangen voor kunststof.

Bekijk meer

Grote isolerende schuifpui in Amersfoort

Karin en Alberto uit Amersfoort wilden écht graag overstappen naar kunststof kozijnen aan de zuidzijde van hun woning in de wijk Nieuwland, want het vurenhout hield het niet langer vol.

Bekijk meer

Duurzame kunststof kozijnen in Huizen

Rick en Rachel Velthof hebben sinds ze hun woning in Huizen kochten al heel wat duurzaamheidsmaatregelen genomen. Toen er twee rotte plekken in het hout van de kozijnen zaten

Bekijk meer

Kunststof kozijnen in Almere

De familie Zwarts woont 14 jaar in deze geschakelde woning in Almere. Het huis zelf is ruim 30 jaar oud. Ondanks de ouderdom zagen de houten kozijnen er eigenlijk nog prima uit.

Bekijk meer

Lamellendak in Amersfoort

De familie te Rijdt kende Multi Kozijn al: “Ongeveer 15 jaar geleden heeft dit bedrijf in onze oude woning álle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen

Bekijk meer

Dakkapellen in Amersfoort

De familie te Rijdt kende Multi Kozijn al: “Ongeveer 15 jaar geleden heeft dit bedrijf in onze oude woning álle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen voor VvE in Amersfoort

Bijna alle 26 appartementen van appartementencomplex Lage Boog in de Amersfoortse wijk Nuland zijn voorzien van kunststof ramen. Omdat de VvE-pot niet toereikend was

Bekijk meer

Zwarte kunststof schuifpui in Hoogland

Nog voordat de familie Marcus hun geschakelde woning uit 1971 in Hoogland kocht, besloten ze een aanbouw te plaatsen met een schuifpui

Bekijk meer

Schuifpui en kantelkiepdeuren in Nijkerk

De familie Tol kocht vorig jaar maart een vrijstaande woning in Nijkerk. Een verbouwing maakte hun woonwensen waar. In de woonkamer werd de

Bekijk meer

Kunststof schuifpui en keukenraam met screenline voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Kunststof schuifpui en keukenraam met screenline in Utrecht voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Bekijk meer