Referenties

Neem een kijkje op onze referentie pagina waar we met trots vele van onze referenties van reeds opgeleverde projecten tonen in onder andere de regio Amersfoort, Leusden, Bunschoten, Hilversum en Utrecht. u leest op de inspiratie pagina naast de foto’s en gebruikte producten ook de ervaring van onze klanten over deze projecten.

De schuine gevel in Amersfoort is nu van onderhoudsarm kunststof

Harry en zijn vrouw betrokken bijna 20 jaar geleden hun woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Deze milieuvriendelijke wijk staat erom bekend niet het beste hout te hebben gebruikt bij de bouw, dus veel woningen hebbe

Bekijk meer

Kunststof tuindeuren in Bunschoten-Spakenburg

Jurre is blij met zijn zwarte kunststof openslaande deuren. “Onze woning stamt uit 1963. Dan is het zonde om de klassieke tuindeuren te vervangen door een moderne schuifpui of vouwwand. “Dat het kunststof moest zijn,…

Bekijk meer

Onderhoudsarme kunststof kozijnen in Amersfoort

Jacqueline Bloem is blij haar nieuwe kozijnen. Ze woont sinds 5 jaar in de Amersfoortse wijk Nieuwland en liet vorig jaar de achterzijde van de woning al in het kunststof zetten.

Bekijk meer

Aluminium vouwwand in Bunschoten

We hebben allemaal wel een bepaalde woonwens. Denk aan een schuifpui en een dakkapel. Of net als Bastiaan Muijs uit Bunschoten aan een vouwwand over de volledige breedte van je woning.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen in Amersfoortse wijk Nieuwland

De houten kozijnen van René Bijkerk waren al langere tijd niet al te best meer. Vooral de voorgevel van zijn woning in Amersfoort moest het ontgelden en begon te rotten.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen en tuindeuren in Amersfoort

Carola en Jeroen kochten een woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. “We hebben gelijk alle kozijnen in het hele huis  vervangen voor kunststof.

Bekijk meer

Grote isolerende schuifpui in Amersfoort

Karin en Alberto uit Amersfoort wilden écht graag overstappen naar kunststof kozijnen aan de zuidzijde van hun woning in de wijk Nieuwland, want het vurenhout hield het niet langer vol.

Bekijk meer

Duurzame kunststof kozijnen in Huizen

Rick en Rachel Velthof hebben sinds ze hun woning in Huizen kochten al heel wat duurzaamheidsmaatregelen genomen. Toen er twee rotte plekken in het hout van de kozijnen zaten

Bekijk meer

Kunststof kozijnen in Almere

De familie Zwarts woont 14 jaar in deze geschakelde woning in Almere. Het huis zelf is ruim 30 jaar oud. Ondanks de ouderdom zagen de houten kozijnen er eigenlijk nog prima uit.

Bekijk meer

Lamellendak in Amersfoort

De familie te Rijdt kende Multi Kozijn al: “Ongeveer 15 jaar geleden heeft dit bedrijf in onze oude woning álle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen

Bekijk meer

Dakkapellen in Amersfoort

De familie te Rijdt kende Multi Kozijn al: “Ongeveer 15 jaar geleden heeft dit bedrijf in onze oude woning álle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen voor VvE in Amersfoort

Bijna alle 26 appartementen van appartementencomplex Lage Boog in de Amersfoortse wijk Nuland zijn voorzien van kunststof ramen. Omdat de VvE-pot niet toereikend was

Bekijk meer

Zwarte kunststof schuifpui in Hoogland

Nog voordat de familie Marcus hun geschakelde woning uit 1971 in Hoogland kocht, besloten ze een aanbouw te plaatsen met een schuifpui

Bekijk meer

Schuifpui en kantelkiepdeuren in Nijkerk

De familie Tol kocht vorig jaar maart een vrijstaande woning in Nijkerk. Een verbouwing maakte hun woonwensen waar. In de woonkamer werd de

Bekijk meer

Klaar voor de toekomst in Amersfoort

Op de eerste verdieping en op zolder zijn alle kozijnen vervangen, de dakramen, de schuifpui, het doucheraam, de kozijnen in de dakkapel, de schuurdeur

Bekijk meer

Voorgevel met nieuwe kunststof kozijnen in Eemnes

In 1998 kocht de familie Timmerman een geschakelde nieuwbouwwoning in Eemnes. Om en om kregen de woningen een gele uitbouw aan de voorzijde. Lekker ruim, maar vooral ook duurzaam.

Bekijk meer

Van aluminium naar kunststof kozijnen in Hoevelaken

De familie Huttenga uit Hoevelaken woont al ruim 30 jaar in een geschakelde jaren 70 woning. De aluminium kozijnen waren op.

Bekijk meer

Kunststof kozijnen en vouwwand in Loosdrecht

Met kunststof kozijnen, draaikiepramen, een voordeur en een harmonica vouwwand is een jaren 70 woning uitstekend tochtvrij en modern te maken.

Bekijk meer

Koperkleurige kunststof kozijnen in Zeewolde

Koperkleurige kunststof kozijnen in Zeewolde  - Met het blote oog zie je amper verschil met de eerdere situatie, maar Bert Schouten uit Zeewolde

Bekijk meer

Kunststof kozijnen in Hoogland

De familie Verhage kocht een twee-onder-een-kapwoning uit 1993 in Hoogland. “Er moest wel het een en ander aan gebeuren.

Bekijk meer

Montage kunststof hefschuifpui

In enkele foto's laten we de stappen zien van de montage van een kunststof hefschuifpui bij een Multi Kozijn klant in Bunschoten.

Bekijk meer

Zwarte aluminium kozijnen in Hoevelaken

De aluminium kozijnen van dit unieke familiehuis zijn zowel binnen als buiten zwart. "Zo mooi, en ik hoef ze lekker nooit meer te schilderen", aldus de bewoner.

Bekijk meer

Aluminium kozijnen in Leusden

Piet Oomkes bewoont samen met zijn vrouw Gertrude sinds 2013 één van de 450 tussenwoningen in de Leusdense wijk Europarkstad.

Bekijk meer

Renovatie woning Nieuwegein – kozijnen en voordeur in antraciet

Alle kozijnen werden vervangen voor antraciet kleurige kunststof kozijnen. Ook de antracietkleurige voordeur werd geplaatst.

Bekijk meer

Renovatie achterpui ‘Nieuwland’ – Amersfoort

Renovatie achterpui Nieuwland, Amersfoort - plaatsen kunststof kozijnen met openslaande deuren met erboven een aantal vaste ramen en een draaikiepraam.

Bekijk meer

Achterpui van glas in Muiden

Particuliere woning - achterpui van glas in een semi-bungalow"Omdat we alles behalve een standaard

Bekijk meer

Kunststof schuifpui en keukenraam met screenline voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Kunststof schuifpui en keukenraam met screenline in Utrecht voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Bekijk meer

Kunststof ramen en kozijnen in trendy antraciet

Met de 150 kleuren waarin wij onze kunststof kozijnen leveren, creëert u de gewenste sfeer in en om uw huis. In deze woning werd het trendy antracietgrijs (Ral 7016).

Bekijk meer

Schüco kunststof voordeur

Kunt u de voordeur niet vinden die u zoekt? Bij ons stelt u zelf uw kunststof voordeur samen en we hebben vele referenties van voordeuren ter inspiratie. Bezoek onze showroom voor meer informatie.

Bekijk meer

Rode kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen passend bij uw smaak en passend bij de stijl van uw woning. Sprekend rood in dit geval.

Bekijk meer

Hörmann voordeur en elektrische garagedeur

In deze woning plaatsten wij een Hörmann garagedeur met bijpassende voordeur. Stijlvol, isolerend en inbraakwerend!

Bekijk meer

Kunststof voordeur en kozijnen

In deze woning werden de raamkozijnen vervangen voor onderhoudsarme kunststof kozijnen. Ook de voordeur werd vervangen.

Bekijk meer

Schüco kunststof kozijnen

Ook voor VvE's kunnen wij kunststof kozijnen leveren en plaatsen. In dit appartementencomplex werden alle kunststof kozijnen door ons gemonteerd.

Bekijk meer

Hörmann garagedeur en voordeur

In deze woning plaatsten wij een antracietgrijze Hörmann garagedeur met bijpassende voordeur. Wat een stijlvol geheel!

Bekijk meer

Kunststof kozijnen

Voor elke woning een passende oplossing in kunststof kozijnen. Zo ook bij deze woning in Amersfoort waar vele raampartijen  gekoppeld zijn tot een mooi geheel.

Bekijk meer

Veranda

Met een Pallazzo terrasoverkapping verlengt u het buitenleven in eigen tuin. U geniet beschut tegen zon, regen of wind van buiten zijn.

Bekijk meer