De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Werkwijze

Werkwijze Multi Kozijn

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Bunschoten Spakenburg u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze vijf stappen van inspiratie naar montage voor…

Van inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win woonadvies op maat in bij de adviseur van Multi Kozijn

  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis met onze bouwkundig adviseur– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Alle exacte maten worden direct opgemeten door een technische inmeting van de bouwkundig adviseur. Zo zijn er achteraf geen verrassingen. Uit dit bezoek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte.

 2. Offerte bespreking in onze showroom

  De offerte bespreken we altijd met u in onze showroom; wij gaan graag aan tafel met onze klanten. In de showroom kunnen we de diverse keuzemogelijkheden toelichten en u kunt de producten zien en voelen, voordat u een beslissing neemt.

 1. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  We geven de moderne fabriek van Select Windows in Noord-Holland opdracht om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. Montage planning

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u -onder voorbehoud- een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een voorlopige datum af waarop de monteurs van Multi Kozijn bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar ons VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.