De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Werkwijze

Werkwijze Multi Kozijn

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Bunschoten Spakenburg u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze vijf stappen van inspiratie naar montage voor.

Van inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win woonadvies op maat in bij Multi Kozijn

  Maak een afspraak voor een rondleiding in onze showroom via 033-2455530 of receptie@multikozijn.nl. Tijdens deze afspraak in de showroom zullen uw wensen en een vrijblijvende offerte besproken worden. Wij vinden het belangrijk om dit gesprek goed voor te bereiden. Daarom vragen wij u vooraf maten en foto’s van uw woonsituatie toe te sturen. Hier ontvangt u een mail over.

 2. Offerte bespreking in onze showroom

  We leiden u rond in onze showroom en bespreken de offerte met u. In de showroom kunnen we de diverse keuzemogelijkheden toelichten en u kunt de producten zien en voelen, voordat u een beslissing neemt. Bij opdracht komen wij natuurlijk bij u thuis inmeten.

 1. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  Nadat wij bij u thuis de definitieve maatvoering hebben opgenomen, geven wij de moderne fabriek van Select Windows in Noord-Holland opdracht om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. Montage planning

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u -onder voorbehoud- een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een voorlopige streefdatum af waarop de monteurs van Multi Kozijn bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar ons VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.