De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen is partner van Select Windows

Werkwijze

Werkwijze Multi Kozijn

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Bunschoten Spakenburg u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze vijf stappen van inspiratie naar montage voor…

Van inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win woonadvies op maat in bij de adviseur van Multi Kozijn

  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

 2. Exact en technisch inmeten

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

 1. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  We geven de moderne fabriek van Select Windows in Noord-Holland opdracht om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. Montage planning

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs van Multi Kozijn bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar ons VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.