Keurmerk, service en garantie

Het is altijd verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken; zeker bij een investering in kozijnen voor uw woning. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VKG en werken uitsluitend met A-kwaliteitsproducten. Wij weten waar we het over hebben en voorzien u van deskundig advies op maat, dus vraag gerust naar keurmerken, en onze voorwaarden voor service en garantie. U kunt uw adviseur ook altijd vragen naar referenties.

VKG Keurmerk

Zowel de kunststof kozijnen, het productieproces in onze Nederlandse fabriek en onze monteurs hebben dan ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Garanties op Select Windows kozijnen die u bij Multi Kozijn aanschaft:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen;
  • 15 jaar garantie op kleur/structuur;
  • 10 jaar garantie op montage;
  • Voorzien van het VKG Keurmerk.

Service en garantie

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dakkapel, veranda of zonwering, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via service@multikozijn.nl en hierin met foto’s en een omschrijving aan te geven waarbij we u kunnen helpen.