Houten kozijnen: passend bij de stijl van je woning

Niet alleen bij kunststof kozijnen staan duurzaamheid en ontwikkeling hoog in het vaandel, ook houten kozijnen hebben nog steeds een toekomst. Vooral voor monumentale panden of jaren ’30 huizen waar de authenticiteit een grote rol speelt, is hout nog steeds gewild.

Houten kozijnen, een perfect kwaliteit

Zeker dankzij onze leveranciers weet u zeker dat de kwaliteit perfect is. U hoeft de eerste tien jaar niet te schilderen. Ook over wind- en waterdichtheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar zorgen de twee dichtingen in uw houten kozijn wel voor.

Kozijnen van hout of kunststof

Kozijnen van hout hebben de meest natuurlijke- en warme uitstraling. Deze sfeer is uitstekend na te maken met kunststof kozijnen eventueel zelfs met een houtnerf structuur, maar voor sommige typen woningen kun je niet zonder écht hout.

Multi-Kozijn-Spakenburg- houten kozijnen

Besparen op energiekosten

Onze kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde. Zeker als u deze combineert met het juiste isolatieglas kunt u behoorlijk besparen op uw energierekening.

Voordelen houten kozijnen:

  • Keuze uit talrijke vormen (rond, schuin, afgerond, ovaal, recht);
  • Van nature isolerend en duurzaam;
  • Wind- en waterdicht. En geluidsisolerend;
  • Al onze kozijnen van hout voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit;
  • Passend bij de stijl van de woning (monumentale panden en jaren ’30 woningen).
Multi kozijn spakenburg - energie kozijn -

Bezoek onze showroom

Woont u in Spakenburg, Hilversum, Amersfoort, Soest, Bussum, Hoogland, Baarn e.o.? Maak een afspraak in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten, dan vertellen we u over de verschillende mogelijkheden van kozijnen van hout.