De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Veranda’s

Veranda’s: de mooiste terrasoverkapping!

Overkap uw terras met een veranda van Pallazzo en u geniet het hele jaar rond van het buitenleven. Of het warm, koud, droog of regenachtig is: u zit altijd goed met een terrasoverkapping. U kunt optioneel de voorzijde open of dicht zetten met een glazen schuifsysteem of schuifdraaisysteem. De zijkanten kunt u dichtzetten met spiekozijnen (zijwanden). Zo geniet u altijd, binnen of buiten, van uw tuin.

Veranda met veiligheidsglas

Een veranda van Pallazzo is opgebouwd uit duurzame aluminium profielen. Of de veranda nu open of dicht is, u heeft altijd vrij zicht op uw tuin. Uw terrasoverkapping is standaard voorzien van gehard veiligheidsglas in het dak en is optioneel uit te breiden met verlichting, verwarming en zonwering. Wij zorgen voor vakkundige plaatsing van uw luxe veranda, die u dankzij de gebruikte materialen voor lange tijd extra woongenot oplevert.

Voordelen veranda:

  • meer leefruimte;
  • onderhoudsarm;
  • duurzame materialen en constructie;
  • sfeervol te combineren met verlichting, verwarming en zonwering;
  • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
  • in alle mogelijke kleuren leverbaar;
  • vakkundige montage.

Nieuw bij Multi Kozijn; Pallazzo SQOPE

Kubistisch karakter in de tuin

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. de Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasopvervlakken, dus veel natuurlijk daglicht.

de SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Meer informatie over veranda’s?

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem dan via het informatie formulier contact met ons op. U bent ook van harte welkom – op afspraak- in onze showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.