De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Binnenzonwering

Verosol binnenzonwering

Minder zonlicht, minder warmte, maar niet minder uitzicht. U bepaalt met Verosol binnenzonwering zelf de mate van transparantie waarmee u naar buiten kunt kijken. U heeft keuze uit plissés, jaloezieën en rolgordijnen die we aan de binnenzijde op uw kunststof kozijnen bevestigen.

Isolerende eigenschappen

De isolerende eigenschappen van Verosol binnenzonwering zorgen ervoor dat in de zomer de hitte buiten blijft en ‘s winters de kou. Het gemetalliseerde textiel zorgt voor een effectieve licht- en warmtewering. De Verosol jaloezieën zijn tevens geschikt voor in badkamers (vochtige ruimten) omdat we aluminium profielen gebruiken.

Voordelen Verosol binnenzonwering

  • behoud van uw uitzicht;
  • licht- en warmtewerend door het gemetalliseerde textiel;
  • energiebesparend;
  • keuze uit plissés, jaloezieën en rolgordijnen.

Screenline binnenzonwering

Bij Screenline® binnenzonwering van Pilkington™ is uw zonwering of raamdecoratie volledig geïntegreerd, vrij van onderhoud en dus duurzaam. Uw jaloezieën, plissés of plissés black-out (100% verduisterend) bevestigen we tússen het dubbele isolatieglas.

Voordelen Screenline® binnenzonwering

  • zonwering tussen dubbel glas, dus nooit meer schoonmaken;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • licht en warmte reguleren;
  • keuze uit jaloezieën of plissés.
  • Screenline binnenzonwering

Raamdecoratie van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Meer informatie over binnenzonwering?

Multi Kozijn adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van zonwering. Kom gerust langs in onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten om de fraaie systemen te bewonderen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Als u meer informatie wenst, kunt u ook gebruikmaken van ons informatie formulier.

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!