De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Binnenzonwering

Verosol binnenzonwering

Minder zonlicht, minder warmte, maar niet minder uitzicht. U bepaalt met Verosol binnenzonwering zelf de mate van transparantie waarmee u naar buiten kunt kijken. U heeft keuze uit plissés, jaloezieën en rolgordijnen die we aan de binnenzijde op uw kunststof kozijnen bevestigen.

Isolerende eigenschappen

De isolerende eigenschappen van Verosol binnenzonwering zorgen ervoor dat in de zomer de hitte buiten blijft en ‘s winters de kou. Het gemetalliseerde textiel zorgt voor een effectieve licht- en warmtewering. De Verosol jaloezieën zijn tevens geschikt voor in badkamers (vochtige ruimten) omdat we aluminium profielen gebruiken.

Voordelen Verosol binnenzonwering

  • behoud van uw uitzicht;
  • licht- en warmtewerend door het gemetalliseerde textiel;
  • energiebesparend;
  • keuze uit plissés, jaloezieën en rolgordijnen.

Jaloezieën tussen het glas

Bij binnenzonwering tussen het glas is uw zonwering of raamdecoratie volledig geïntegreerd, vrij van onderhoud en dus duurzaam. Uw jaloezieën of plissés black-out (100% verduisterend) bevestigen we tússen het dubbele isolatieglas.

Voordelen jaloezieën tussen het glas

  • zonwering tussen dubbel glas, dus nooit meer schoonmaken;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • licht en warmte reguleren;
  • keuze uit jaloezieën of plissés’.

Meer informatie over binnenzonwering?

Multi Kozijn adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van binnen- of buitenzonwering en raamdecoratie. Maak een afspraak in onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten om de fraaie systemen te bewonderen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Als u meer informatie wenst, kunt u ook gebruikmaken van ons informatie formulier.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.