De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen: voor een strakke en moderne uitstraling

Ramen, deuren en schuifpuien van aluminium

Naast kunststof kozijnen biedt Multi Kozijn u een ruime keuze uit aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Aluminium profielen zijn zeer goed geïsoleerd en geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning. Net als bij kunststof is ook dít materiaal onderhoudsarm: u hoeft uw kozijnen nooit meer te schilderen.

Veelzijdig aluminium

De mogelijkheden in aluminium zijn enorm. U heeft de keuze uit diverse vaste ramen, draairamen of draaikiepramen. De kozijnen van aluminium van Multi Kozijn zijn in velen soorten, maten, stijlen, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Bekijk bijvoorbeeld de verbouwing met aluminium ramen en schuifpuien in Leusden of de zwarte aluminium kozijnen in Hoevelaken.

Inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam

Al onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien zijn zeer veilig, inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam. De keurmerken QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen geven aan dat onze kozijnen van aluminium van de hoogste kwaliteit zijn.

Voordelen van aluminium kozijnen

  • strakke en moderne uitstraling;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam;
  • aluminium is licht, maar sterk materiaal;
  • hoge warmte- en geluidsisolatie;
  • voorzien van keurmerken Qualicoat en VMRG;
  • mogelijk in bijna alle kleuren;

Wilt u meer informatie?

Woont u in omgeving Amersfoort, Nijkerk, Soest, Hilversum, Huizen of Utrecht en bent u op zoek naar aluminium ramen, deuren of schuifpuien? Neem dan via ons informatie formulier contact met ons op. U bent vanzelfsprekend van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. Dat kan telefonisch via 033 – 245 5530 of door het invullen van ons contactformulier.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.