De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

 

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een hout look

De nieuwe kunststof kozijnen, gemaakt van verdiepte Schüco profielen in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Ze hebben alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed. Dat doen we op basis van hoogwaardige Schüco profielen. U heeft de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • Ze zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden;
  • hoge isolatiewaarde;
  • inbraakwerend;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • 15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur én de montage.

Meer informatie

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze kunststof kozijnen. Of bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan via ons informatie formulier vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom op de Haarbrug 6 te Bunschoten.

Gevelned bedrijfsfilm

Colorned bedrijfsfilm

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!