De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een hout look

De nieuwe kunststof kozijnen, gemaakt van verdiepte Schüco profielen in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Ze hebben alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows. Dat doen we op basis van hoogwaardige Schüco profielen. U heeft de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past, zelfs tot aan triple glas. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Kozijn van de toekomst – het Energie kozijn

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn met het triple glas. En nog duurzaam en inbraakwerend ook.

Voordelen van onze kunststof kozijnen:

  • Ze zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden;
  • hoge isolatiewaarde;
  • inbraakwerend;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • voorzien van het VKG Keurmerk;
  • 15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur én de montage.

Meer informatie

Wenst u extra informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze kunststof kozijnen. Of bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan via ons informatie formulier vrijblijvend contact met ons op of bel 033 – 245 5530 voor een afspraak in onze showroom op de Haarbrug 6 te Bunschoten.

Hoe worden kunststof kozijnen geproduceerd en gekleurd?

ColorNed bedrijfsfilm

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.