Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor elke look

Vind uw perfecte stijl

Op zoek naar een mooi kozijn wat ook onderhoudsvriendelijk is? Dan zijn de kunststof kozijnen van Multi Kozijn dé oplossing voor u! Wij hebben een bijzonder veelzijdig assortiment waardoor bijna alles bij ons mogelijk is op het gebied van kunststof kozijnen. Houtlook, matte of glanzende kozijnen; wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Kunststof kozijnen van Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. Kunststof Materialen zijn bestand tegen veroudering en weersinvloeden, zoals zon en regen waardoor ze voor een lange tijd mooi blijven. Bij Multi Kozijn heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Duurzaamheid van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een uiterst duurzame investering. Ze zijn energiezuinig en dragen bij aan een lager energieverbruik, wat resulteert in potentiële kostenbesparingen op energierekening. Door hun lange levensduur gaan kunststof kozijnen langer mee dan andere kozijnen.

Isolatiemogelijkheden

Een voordeel van kunststof kozijnen is dat u kan kiezen tussen verschillende gradaties isolatie. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past, zelfs tot aan triple glas. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Daarnaast werken wij met het Hollands Accent Slim. Dit kozijn heeft een afwerkgroef en terugliggende aanslag.

Onderhoudsarm

Onderhoud is moeiteloos met kunststof kozijnen vanwege het onderhoudsvriendelijke materiaal. Een jaarlijkse schoonmaak van de kozijnen met een natte doek en wat groene zeep volstaat om de kozijnen in optimale staat te houden. Met een onderhoudscontract van Multi Kozijn voeren wij bovendien een jaarlijkse inspectie uit op alle sluit- en scharnierpunten, om ervoor te zorgen dat uw deurkozijnen blijven functioneren zoals ze horen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woning!

Energie kozijn

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u het niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn met het triple glas. En nog duurzaam en inbraakwerend ook.

Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (op basis van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Veelgestelde vragen over kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium kozijnen zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof kozijnen of houten kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Onze kunststof kozijnen worden gemaakt van verdiepte Schüco profielen in combinatie met de rechthoekige verbinding (Hollandse Hoek(R)). Deze Schüco profielen zijn van hoogwaardige kwaliteit en VKG gecertificeerd. Onze kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas, waardoor uw woning niet te warm wordt als er lang zon op het glas staat.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen kunststof kozijnen

 • green-check

  Niet van houten kozijnen te onderscheiden

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Productie in eigen Nederlandse fabriek

 • green-check

  Voorzien van het VKG Keurmerk

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur én de montage