De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Dakramen

Daglicht doet wonderen. Zeker op zolder is het belangrijk voldoende licht de woning binnen te halen om een bruikbare werk- of leefruimte te creëren met een comfortabel leefklimaat.

Dakraam met bediening aan onderzijde

Bij veel dakramen zit de handmatige bediening aan de bovenzijde van het dakraam. Hierdoor is het lastig het raam te openen en te sluiten. Bij FAKRO vindt u de bediening van het tuimeldakraam aan de onderzijde. Wel zo handig. Behalve het hoge bedieningsgemak kenmerken de dakramen van FAKRO zich door een natuurlijke ventilatie, een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en een hoge veiligheid.

Dakramen voor hellende en platte daken

FAKRO heeft een breed en compleet assortiment aan daglichtoplossingen voor zowel hellende als platte daken. Multi Kozijn helpt u graag bij het vinden van het voor uw situatie meest geschikte dakraam. Of u nu een luxueus balkon wilt creëren of gewoon een dakraam nodig heeft voor ventilatie van uw kamer: wij hebben een geschikt dakraam voor elke (woon)wens. Maar ook een dakkapel behoort natuurlijk tot ons assortiment.

Onderhoudsvriendelijk tuimeldakraam

Al onze dakramen hebben een kunststof constructie. Hierdoor isoleren ze als de beste en zijn ze bestand tegen vocht. Dit maakt het onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam van FAKRO een ideale toepassing voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken.

Voordelen FAKRO dakraam

  • handige bediening aan de onderzijde;
  • grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval;
  • natuurlijke ventilatie dankzij de 2 kierstanden;
  • hoogste niveau energiebesparing;
  • kindveilige kierstand;
  • diverse mogelijkheden binnenzonwering.

Wilt u meer weten over dakramen van FAKRO?

Zelfs in gesloten toestand is het FAKRO dakraam een lust voor het oog. Komt u onze FAKRO dakramen gerust bewonderen in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. Maak telefonisch een afspraak via 033 – 245 5530 of vul ons contactformulier in.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.