De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Dakkapellen

Dakkapel binnen één dag geplaatst

Multi Kozijn Spakenburg, de Select Windows partner in uw regio, plaatst uw op maat gemaakte dakkapel binnen één dag, inclusief vakkundige afwerking aan binnen- en buitenzijde. Wij bouwen uw kapel geheel traditioneel in de fabriek. Volledig voorzien van onderhoudsvrije materialen en een kunststof Schüco kozijn dat niet van hout te onderscheiden is. Leverbaar in 150 kleuren en voorzien van VKG keurmerk.

Ruime keuze in dakkapellen

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking. De constructie van onze dakkapellen is standaard gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder zink, lood, EPDM, isolatiematerialen en Keralit. Deze materialen zorgen ervoor dat uw dakkapel duurzaam, isolerend en weersbestendig is. Zowel de zijkanten als de kozijnen zijn van kunststof. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een prima dakkapel.

Minimaal overlast

Met de prefab dakkapel heeft u minimaal overlast. De monteurs beginnen ‘s morgens met het werk en in het begin van de middag is alles weer wind- en waterdicht. De dakkapel wordt dus in één dag geplaatst. De kwaliteit is optimaal omdat de producten in een droge fabriek perfect in elkaar gezet worden.

Geïnteresseerd in een dakkapel voor uw woning?

Klanten die geïnteresseerd zijn in een dakkapel, maken een afspraak in de showroom van Multi Kozijn Spakenburg in Bunschoten. U kijkt daar op een groot digitaal scherm met het teken/calculatieprogramma mee. Neem voor meer informatie via ons informatie formulier contact met ons op of bel ons op 033 – 245 5530.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.