De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Garagedeuren

Hörmann garagedeur RenoMatic 2016

Er zijn vele redenen om uw voordeur of garagedeur te moderniseren. Hörmann maakt deze stap nog aantrekkelijker met de Hörmann jaaractie 2016. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen voor de garagedeur RenoMatic 2016, de voordeur RenoDoor Plus 2016 en de voordeur ThermoSafe 2016.

Ruimtebesparende garagedeuren

De sectionaal garagedeuren van Hörmann bestaan uit boven elkaar geplaatste panelen. Deze deur trekt zich ruimtebesparend onder het plafond van uw garage terug. Zo benut u zowel de ruimte vóór als in uw garage volledig. Omdat de looprails achter de opening ligt, is de gehele inrit voor uw auto vrij.

Hörmann sectionaaldeur van staal

De sectionaal garagedeuren hebben een veredeld stalen oppervlakte met een klassieke cassette- of een moderne S-, M, of L-profilering. U heeft de keuze uit vijf oppervlaktestructuren: woodgrain, sandgrain, silkgrain, micrograin of decograin. Onder het stalen oppervlakte passen we uitsluitend hoogwaardig volgeschuimd polyurethaan toe. Dat zorgt voor duurzaamheid.

Geïsoleerde garagedeur

Hörmann sectionaaldeuren zijn leverbaar met een paneeldikte van 42 mm. Deze dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren bieden u de beste isolatie. Bovendien zorgen deze panelen voor nog meer stabiliteit en een geruisloze deurloop. Uw garagedeur is leverbaar in bijna alle kleuren.

Comfortabele bediening

Dankzij de elektrische aandrijving met afstandsbediening is het eenvoudig om de deur te openen en te sluiten vanuit de auto. Dit is vooral bij regen, kou en duisternis aangenaam. De verlichting schakelt automatisch in en uit. De speciale uitschakelautomatiek zorgt voor extra veilligheid, bijvoorbeeld bij spelende kinderen

Meer informatie

U bent van harte welkom in onze nieuwe uitgebreide Hörmann showroom waar alle producten van deze toonaangevende fabrikant te bezichtigen zijn. Wij informeren u graag op het gebied van zowel garagedeuren als voordeuren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via ons informatie formulier.

 

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!