De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Hörmann Garagedeuren

Hörmann garagedeuren

Er zijn vele redenen om uw voordeur of garagedeur te moderniseren. Wij voorzien u graag van een passend advies op maat en bieden u aantrekkelijke prijzen voor Hörmann garagedeuren in diverse uitvoeringen.

Ruimtebesparende garagedeuren

De sectionaal garagedeuren van Hörmann bestaan uit boven elkaar geplaatste panelen. Deze deur trekt zich ruimtebesparend onder het plafond van uw garage terug. Zo benut u zowel de ruimte vóór als in uw garage volledig. Omdat de looprails achter de opening ligt, is de gehele inrit voor uw auto vrij.

Hörmann sectionaaldeur van staal

De sectionaal garagedeuren hebben een veredeld stalen oppervlakte met een klassieke cassette- of een moderne S-, M, of L-profilering. U heeft de keuze uit vijf oppervlaktestructuren: woodgrain, sandgrain, silkgrain, micrograin of decograin. Onder het stalen oppervlakte passen we uitsluitend hoogwaardig volgeschuimd polyurethaan toe. Dat zorgt voor duurzaamheid.

Geïsoleerde Hörmann garagedeur

Hörmann sectionaaldeuren zijn leverbaar met een paneeldikte van 42 mm. Deze dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren bieden u de beste isolatie. Bovendien zorgen deze panelen voor nog meer stabiliteit en een geruisloze deurloop. Uw garagedeur is leverbaar in bijna alle kleuren.

Comfortabele bediening

Dankzij de elektrische aandrijving met afstandsbediening is het eenvoudig om de deur te openen en te sluiten vanuit de auto. Dit is vooral bij regen, kou en duisternis aangenaam. De verlichting schakelt automatisch in en uit. De speciale uitschakelautomatiek zorgt voor extra veilligheid, bijvoorbeeld bij spelende kinderen.

Hörmann garagedeuren actie 2022

Multi Kozijn Spakenburg - kunststof kozijnen en meer - Hormann garagedeuren jaaractie 2022

De electrische garagedeur RenoMatic van Hörmann is de actiedeur voor 2022 voor uw garage. Deze Renomatic sectionaaldeur is beschikbaar in diverse kleuren en modellen die aansluiten bij uw woning. De jaar actie loopt tot en met december 2022.

De actieformaten van deze garagedeuren zijn:

  • 2375 x 2000 mm
  • 2375 x 2125 mm
  • 2500 x 2000 mm
  • 2500 x 2125 mm

Met zogenaamde M-profilering, Woodgrain in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal  garagedeur slechts € 1490,- *

Met zogenaamde L-profilering, Planar in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal garagedeur slechts € 1690,- *

Meer weten over deze Hörmann actie, laat u informeren in de showroom en vraag naar de actievoorwaarden*.

* Garagedeur RenoMatic is inclusief aandrijving en handzender en excl. demontage en afvoeren oude deur.

Meer informatie over Hörmann garagedeuren?

Multi Kozijn is officieel Hörmann specialist. Dat betekent dat u ervan verzekerd bent dat u altijd de beste garagedeur voor uw situatie krijgt. Of u nu een sectionaaldeur, Berry kanteldeur, zijdelingse garagedeur, garagezijdeuren of openslaande garagedeuren wilt. U bent -op afspraak- van harte welkom in onze uitgebreide Hörmann showroom waar alle producten van deze toonaangevende fabrikant te bezichtigen zijn. Wij informeren u graag op het gebied van zowel garagedeuren als voordeuren van Hörmann. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via ons informatie formulier of maak een afspraak in de showroom aan de Haarbrug in Bunschoten.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.