De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof schuifpuien

Schuifpuien maken huis en tuin één geheel

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt u de mogelijkheid uit een schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken kunststof schuifpuien de investering meer dan waard!

Een kunststof schuifpui met bedieningsgemak

De Schüco puien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en u verschuift uw schuifpui zonder enige moeite.

Veilige en isolerende schuifpui

Wanneer uw schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook zo goed afgesloten dat inbrekers niet binnen kunnen komen. Over warmteverlies hoeft u zich geen zorgen te maken: een schuifpui met HR++ glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte lekker binnen. Bovendien isoleren de puien tegen geluidsoverlast. Ook voor passief wonen woningen hebben wij een passende schuifpui met een extra lage U-window waarde.

Op maat gemaakte en geplaatste schuifpuien

Multi Kozijn biedt verschillende schuifsystemen, die exact op maat en naar uw wensen gemaakt worden. Wij zorgen voor vakkundige montage en mogen het VKG Keurmerk voeren.

Voordelen van kunststof schuifpuien

  • maken één geheel van huis en tuin;
  • naadloze overgang van binnen naar buiten;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • inbraakwerend;
  • hoge isolatiewaarde;

Meer weten over kunststof schuifpuien?

Wilt u meer weten over schuifpuien? Neem dan via ons informatie formulier vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten. Maar u kunt ook alvast kijken op onze referentie pagina.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens