De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof schuifpuien

Schuifpuien maken huis en tuin één geheel

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt u de mogelijkheid uit een schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken kunststof schuifpuien de investering meer dan waard!

Een kunststof schuifpui met bedieningsgemak

De Select Windows puien zijn gebaseerd op de Living serie van Schüco. Daardoor is er een passend en onderhoudsvrij kozijn voor elke woning. De puien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en u verschuift uw schuifpui zonder enige moeite.

Veilig en isolerende schuifpui

Wanneer uw schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook inbraakwerend. Over warmteverlies hoeft u zich geen zorgen te maken: een schuifpui met HR++ glas heeft een zeer isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte lekker binnen. Bovendien isoleren de puien tegen geluidsoverlast.

Duurzaam renoveren en energiezuinig wonen

U kunt uw schuifpui zo samenstellen dat deze past bij duurzaam wonen. De schuifpuien zijn sterk isolerend en kunnen met gemak het dikkere triple glas aan. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld het kozijnprofiel Hollands Facet of Hollands Blok samen met triple glas ontstaat een schuifpui uit de Energie Kozijn serie. Deze extra isolerende schuifpui heeft een extra lage U-window waarde van 0.84 (o.b.v. schuifpui van 3500 cm x 2300 cm met triple glas en TGI afstandhouder). Voor een nog stijlvoller geheel kunt u kiezen voor een extra isolerende dorpel in zwart.

Op maat gemaakte en geplaatste schuifpuien

Multi Kozijn biedt verschillende schuifsystemen, die exact op maat en naar uw wensen gemaakt worden. Wij zorgen voor vakkundige montage en mogen het VKG Keurmerk voeren. De schuifpuien zijn voorzien van diverse innovaties uit de Select Windows fabriek, zoals de Hollandse Hoek verbinding, beslag, greep en dorpel. De schuifpuien zijn leverbaar in 150 verschillende kleuren en structuren. Ook is het mogelijk om voor de binnen- en buitenzijde verschillende kleuren te kiezen. De schuifpuien zijn leverbaar in 2, 3 en 4 delige uitvoering, met tussenstijlen of Screenline.

Voordelen van kunststof schuifpuien

  • naadloze overgang van binnen naar buiten;
  • maakt één geheel van huis en tuin;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • inbraakwerend;
  • hoge isolatiewaarde.

Meer weten over kunststof schuifpuien?

Wilt u meer weten over schuifpuien? Neem dan via ons informatie formulier vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom -op afspraak- in onze showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten. Maar u kunt ook alvast kijken op onze referentie pagina.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.