De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof schuifpuien

Schuifpuien maken huis en tuin één geheel

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt u de mogelijkheid uit een schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken elke kunststof schuifpui de investering meer dan waard!

Een pui met bedieningsgemak

De Schüco puien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en u verschuift uw schuifpui zonder enige moeite.

Veilige en isolerende schuifpui

Wanneer uw schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook zo goed afgesloten dat inbrekers niet binnen kunnen komen. Over warmteverlies hoeft u zich geen zorgen te maken: een schuifpui met HR++ glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte lekker binnen. Bovendien isoleren de puien tegen geluidsoverlast.

Op maat gemaakte en geplaatste schuifpuien

Multi Kozijn biedt verschillende schuifsystemen, die exact op maat en naar uw wensen gemaakt worden. Wij zorgen voor vakkundige montage.

Voordelen schuifpui

  • maken één geheel van huis en tuin;
  • naadloze overgang van binnen naar buiten;
  • gemakkelijk te bedienen;
  • inbraakwerend;
  • hoge isolatiewaarde;

Meer weten over schuifpuien?

Wilt u meer weten over schuifpuien? Neem dan via ons informatie formulier vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom op de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

 

Overige tijden op afspraak!