De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof voordeuren

Isolerende kunststof voordeuren, volledig op maat gemaakt

Een voordeur zorgt er in de eerste plaats voor dat u ongenode gasten en kou buiten de deur houdt. Een voordeur dient tevens als visitekaartje. Deze deur zegt iets over degene die in de woning woont. Daarom is het van belang dat u uw isolerende voordeur naar eigen smaak kunt samenstellen.

U kiest zelf de stijlen, panelen, glas en siergrepen. Vanzelfsprekend kiest u de keur die bij uw smaak en de stijl van de woning past. Al dat niet met een of meer zijramen of een bovenlicht. Wanneer u wenst, kiest u er een unieke bijpassende sterk isolerende kunststof onderdorpel bij. Deze heeft alles weg van een natuurstenen onderdorpel, maar dan sterk isolerend tegen een kunststof prijs.

Inbraakwerende voordeur

Net als onze achterdeuren en openslaande deuren, zijn onze voordeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Ze voldoen hiermee aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Net als op al onze kunststof deuren zijn de sloten voorzien van kerntrekbeveiligd beslag. Hierdoor is het voor een inbreker onmogelijk om de cilinder uit de deur te trekken. Behalve het beslag en de cilinder, zijn onze kunststof voordeuren sowieso inbraakwerend. De bijpassende kunststof kozijnen zijn namelijk rondom versterkt met staal. Er is geen doorkomen aan.

Voordeur met slanke scharnieren

Voorheen waren kunststof voordeuren te herkennen aan de ontsierende scharnierkapjes aan de binnenzijde van de voordeur. Die tijd ligt ver achter ons. Wij gebruiken enkel slanke rolscharnieren. Hierdoor lijkt uw voordeur met het blote oog exact op een houten voordeur. Het grootste verschil is natuurlijk dat uw kunststof voordeur veel beter isoleert, nooit meer geschilderd hoeft te worden en inbraakwerend is.

Voordelen kunststof voordeuren

  • volledig op maat gemaakt;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • in de kleur/structuur die u wenst;
  • inbraakwerend (SKG*** deurbeslag)
  • isolerend (lage energierekening);
  • prachtige bijpassende kunststof dorpel met de uitstraling van natuursteen;
  • 15 jaar garantie op de kleur, structuur en montage;
  • VKG gecertificeerd.

Maak een afspraak in onze showroom in Bunschoten

Bent u benieuwd naar de grenzeloze mogelijkheden van onze isolerende voordeuren? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof voordeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.