Inspiratie

Laat u inspireren door onze projecten

Minder onderhoud met kunststof kozijnen

Geplaatst op 19 december 2023

De hele voorzijde van de Amersfoortse hoekwoning van Monique is voorzien van onderhoudsarme kozijnen en ramen. Ook de gevelbekleding en de voordeur zijn van kunststof en hoeven nooit meer geschilderd te worden.

Lees meer

Van schuifpui naar aluminium openslaande deuren

Geplaatst op 8 december 2023

Een jong gezin kocht zeven jaar geleden een 2-laagse tussenwoning uit de jaren ’90 in Almere. Begin dit jaar was het de hoogste tijd om de kozijnen aan te pakken. Zo heeft onder meer de aluminium schuifpui plaatsgemaakt voor openslaande deuren.

Lees meer

Isolerende en onderhoudsarme kozijnen in drive-in woning

Geplaatst op 29 november 2023

Multi Kozijn heeft isolerende en onderhoudsarme kozijnen in een drive-in woning gemonteerd. Lees verder voor het verhaal van de bewoners!

Lees meer

“Kunststof kozijnen betekenen een enorme upgrade van je woning”

Geplaatst op 16 november 2023

De familie Balkenende uit Amersfoort koos ervoor de gehele woning te voorzien van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Het resultaat: nooit meer schilderen, extra woongenot en een lagere energierekening.

Lees meer

Dankzij kunststof schuifpui en achterdeur geen tocht meer in huis

Geplaatst op 25 oktober 2023

“We hebben een hele fijne woning in Amersfoort, maar in de huiskamer hadden we tot voor kort te maken met tocht. Ons woongenot is aanzienlijk verbeterd sinds de houten achterdeur en schuifpui vervangen zijn door kunststof varianten.”

Lees meer

Jaren ’30 woning met kunststof kozijnen

Geplaatst op 11 oktober 2023

In Amersfoort hebben we een jaren '30 woning voorzien van kunststof kozijnen. Dit zorgt ervoor dat het energielabel flink gestegen is.

Lees meer

Van houten openslaande deuren naar een kunststof schuifpui

Geplaatst op 3 oktober 2023

De familie Bruijn uit Amersfoort verruilden hun houten openslaande deuren voor een kunststof schuifpui. Veel duurzamer!

Lees meer

Van oude schuifpui naar nieuwe openslaande deuren

Geplaatst op 24 augustus 2023

De familie Murk uit Amersfoort heeft de schuifpui op de begane grond laten vervangen door nieuwe openslaande deuren. “De tuindeuren kunnen verder open dan de schuifpui, dus dit is een waardevolle aanpassing.”

Lees meer

Nooit meer schilderen dankzij onderhoudsarme kunststof kozijnen

Geplaatst op 25 juli 2023

De familie Koelewijn uit de Amersfoortse wijk Nieuwland hoeft de woning nooit meer te schilderen. Ramen, deuren en schuifpuien: alles is van onderhoudsarm kunststof.

Lees meer

Kunststof kozijnen voor een piramidewoning

Geplaatst op 24 mei 2023

Aan de rand van de wijk Spijk in Huizen staan 16 piramidewoningen. Eén van deze unieke woningen is sinds 2019 in het bezit van Laura en Jeffrey. Multi Kozijn heeft hier de houten kozijnen vervangen door kunststof.

Lees meer

Aluminium vouwwand van vier meter

Geplaatst op 4 mei 2023

Sinds de familie Bakker uit Hilversum de 2-delige aluminium schuifpui van 2.40 meter vervangen heeft voor een aluminium vouwwand van vier meter breed, zijn ze de koning te rijk. De volglazen vouwwand beslaat de volledige breedte van de woning dus de hele gevel is open te zetten.

Lees meer

“We hadden te maken met echte vakspecialisten voor onze nieuwe aluminium kozijnen”

Geplaatst op 30 maart 2023

De familie van der Wielen uit Amersfoort heeft de houten kozijnen laten vervangen door aluminium kozijnen. Ze kozen 6 grote aluminium ramen.

Lees meer

Een Schüco aluminium vouwwand met een prachtig uitzicht

Geplaatst op 1 maart 2023

De familie kocht anderhalf jaar geleden een prachtige woning uit het jaar 1900 in Utrecht. De houten openslaande deuren en de achterdeur maakten plaats voor een uitbouw met een Schüco aluminium vouwwand.

Lees meer

“Echt knap hoe ze in één dag een dakkapel plaatsen”

Geplaatst op 1 maart 2023

Rick de Graaf uit Bunschoten heeft met grote ogen staan kijken hoe snel Multi Kozijn een dakkapel geplaatst heeft op zijn woning. Het is voor hem meer dan duidelijk dat de monteurs precies weten wat ze doen. “Ze zijn ook erg goed op elkaar ingespeeld.”

Lees meer

Een woning met 20 kunststof raamkozijnen

Geplaatst op 19 december 2022

Johan en Claudia kochten zeven jaar geleden hun woning in Almere. Twee jaar terug merkten ze dat de houten kozijnen slecht werden en steeds meer ramen lekten. Voor een huis van 30 jaar oud is het dan tijd voor kunststof raamkozijnen.

Lees meer

Weer verliefd op je huis met openslaande deuren in Soest

Geplaatst op 11 december 2022

De invloed van openslaande tuindeuren of een schuifpui kent Multi Kozijn als geen ander. Als Select Windows partner voor de regio Utrecht namen wij de kozijnmontage op ons en zorgden onze monteurs Donny en Ramon op een slimme manier voor een mooie metamorfose!

Lees meer

“We hebben maar gelijk de hele woning in het kunststof gezet”

Geplaatst op 8 december 2022

De familie Veltman heeft kunststof kozijnen in de hele woning laten monteren. Nieuwe kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui.

Lees meer

De schuine gevel is nu van aluminium

Geplaatst op 6 november 2022

Harry en zijn vrouw Astrid betrokken bijna 20 jaar geleden hun woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Deze milieuvriendelijke wijk staat erom bekend niet het beste hout te hebben gebruikt bij de bouw, dus veel woningen hebben te maken met houtrot.

Lees meer

Nooit meer schilderen

Geplaatst op 25 oktober 2022

Kees Bremer uit Ermelo vond het schilderen van zijn geschakelde woning uit het jaar 1975 maar duur en tijdrovend. "En omdat ik ook een dagje ouder wordt, klim ik liever niet meer naar de dakkapel. Bovendien was een balk rot. Ik heb nu een onderhoudsarm kunststof kozijn in de dakkapel, probleem opgelost."

Lees meer

Jurre haalt kwaliteit in huis met isolerende openslaande deuren

Geplaatst op 10 augustus 2022

De hoekwoning in Bunschoten-Spakenburg van Jurre was nog maar een dag opgeleverd en de houten tuindeuren maakten plaats voor onderhoudsarme en isolerende openslaande deuren.

Lees meer

“Stap voor stap vervangen we alles voor onderhoudsarme kunststof kozijnen”

Geplaatst op 28 maart 2022

Jacqueline Bloem is blij met haar nieuwe kozijnen. Ze woont sinds 5 jaar in de Amersfoortse wijk Nieuwland en liet vorig jaar de achterzijde van de woning al in het kunststof zetten.

Lees meer

Een prachtige matzwarte volglazen aluminium vouwwand

Geplaatst op 28 maart 2022

We hebben allemaal wel een bepaalde woonwens. Denk aan een schuifpui en een dakkapel. Of net als Bastiaan Muijs uit Bunschoten aan een vouwwand over de volledige breedte van je woning.

Lees meer

Voorgevel van kunststof kozijnen in Amersfoortse wijk Nieuwland

Geplaatst op 4 februari 2022

Voorgevel van kunststof kozijnen in de Amersfoortse wijk Nieuwland - Als houten kozijnen rot zijn, is ons advies: vervangen door kunststof.

Lees meer

Kozijnrenovatie in Amersfoortse wijk Nieuwland: “Tijdens het renoveren bleek hoe rot de kozijnen waren”

Geplaatst op 24 januari 2022

Kozijnrenovatie in Amersfoort: 'We besloten álle houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen, ramen en en een isolerende voordeur.'

Lees meer

“De woning lijkt dankzij de isolerende schuifpui veel groter”

Geplaatst op 10 december 2021

Isolerende schuifpui geeft ruimte - Openslaande tuindeuren, vensterbank en muur hebben plaatsgemaakt voor één grote schuifpui van kunststof.

Lees meer

Duurzaamheid voorop, daarom kunststof kozijnen

Geplaatst op 20 juli 2021

Duurzame kunststof kozijnen - De familie Velthof heeft sinds ze hun woning in Huizen kocht al heel wat duurzaamheidsmaatregelen genomen.

Lees meer

Antracietgrijze kunststof voordeur in Bunschoten

Geplaatst op 28 juni 2021

Antracietgrijze kunststof voordeur in Bunschoten - De familie Diermen schafte een onderhoudsarme voordeur aan bij Multi Kozijn.

Lees meer

Een woning met kozijnen van de toekomst

Geplaatst op 14 juni 2021

De familie Makkinje heeft gekozen voor kozijnen van de toekomst:  Energie Kozijnen. Een keuze die goed is voor de energierekening.

Lees meer

We kozen voor een partij met ervaring in kunststof kozijnen

Geplaatst op 28 mei 2021

De familie Zwarts uit Almere is blij dat ze voor een partij kozen met ervaring in kunststof kozijnen hebben gekozen. Ze genieten van extra wooncomfort.

Lees meer

Altijd stijlvol droog met een lamellendak van Brustor in de tuin

Geplaatst op 14 mei 2021

Altijd stijlvol droog met een lamellendak van Brustor in de tuin. Samen met de strakke dakkapel heeft de woning een eigentijdse uitstraling.

Lees meer

Kunststof kozijnen voor VvE Lage Boog

Geplaatst op 22 april 2021

Kunststof kozijnen voor VvE - In appartementencomplex Lage Boog in Amersfoort werden vurenhouten ramen vervangen door kunststof ramen.

Lees meer

De woning lijkt veel groter met een kunststof schuifpui

Geplaatst op 19 maart 2021

Een kunststof schuifpui met glas tot aan de grond zorgt voor een enorm lichtinval. De woning lijkt groter met kunststof schuifpui

Lees meer

Kantelkiepdeur met glas tot aan de grond

Geplaatst op 25 januari 2021

Met een onderhoudsarme kantelkiepdeur heb je een draaikiepraam waar je ook doorheen kunt lopen. Mooi met glas tot aan de grond.

Lees meer

Klaar voor de toekomst met onderhoudsarme kozijnen

Geplaatst op 11 december 2020

De familie Daatselaar in Amersfoort is klaar voor de toekomst met onderhoudsarme kozijnen. Zijn renoveerden hun woning duurzaam.

Lees meer

Binnen 1 dag een nieuwe voorgevel in Eemnes

Geplaatst op 12 november 2020

De kozijnen zijn aan vervanging toe. Gaat u schilderen of nieuwe kunststof kozijnen plaatsen. Lees hier over een nieuwe voorgevel in Eemnes

Lees meer

Van aluminium naar kunststof kozijnen in Hoevelaken

Geplaatst op 23 oktober 2020

Van aluminium naar kunststof kozijnen - De familie Huttenga woont al 30 jaar in een jaren70 woning in Hoevelaken. De aluminium kozijnen waren op.

Lees meer

Onderhoudsarme kozijnen in Nieuwland

Geplaatst op 24 juli 2020

Onderhoudsarme kozijnen in Nieuwland. Als je het niet weet, zie je het niet. De kozijnen van de woning van Anneke Langeraar zijn van kunststof.

Lees meer

Tochtvrij wonen in jaren 70 woning in Loosdrecht

Geplaatst op 16 juli 2020

Wilt u tochtvrij wonen? Met kunststof kozijnen, ramen, een voordeur en harmonica vouwwand is een jaren 70 woning uitstekend tochtvrij en modern te maken.

Lees meer

Koperkleurige kunststof kozijnen in Zeewolde

Geplaatst op 6 juli 2020

Kunststof kozijnen in Zeewolde - als het hout van de woning óp is, is het tijd voor kunststof kozijnen. Behalve isolerend ook sterk geluidswerend.

Lees meer

Een koel en duurzaam huis dankzij onderhoudsarme kozijnen

Geplaatst op 5 juni 2020

Een koel en duurzaam huis dankzij onderhoudsarme kunststof kozijnen met zonwerend glas voor de familie Verhage uit Hoogland.

Lees meer

“Zwarte aluminium kozijnen maken de woning lichter”

Geplaatst op 16 maart 2020

Erik kocht een unieke woning in Hoevelaken. Maar de 18 houten kozijnen hebben hun beste tijd gehad. Nu heeft hij zwarte aluminium kozijnen laten plaatsen.

Lees meer

Een volledige woning in Hoevelaken in het kunststof

Geplaatst op 11 februari 2020

De familie Ligtelijn koos voor hun woning uit 1974 voor renovatie met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en liet overal HR++ glas in plaatsen.

Lees meer

Superblij met de terrasoverkapping met lamellendak

Geplaatst op 28 januari 2020

Een overkapping met kantelbaar lamellendak is een prachtige aanwinst voor uw woning. Dankzij de automatische regensensor sluiten de lamellen als het regent.

Lees meer

Kunststof kozijnen voor complexe achtergevel in Amersfoort

Geplaatst op 9 december 2019

Kunststof kozijnen voor complexe achtergevel is voor Multi Kozijn geen probleem. Lees het verhaal van Daniëlle uit de Amersfoortse wijk Nieuwland.

Lees meer

Blank geanodiseerde aluminium ramen en schuifpuien

Geplaatst op 30 september 2019

Alle aluminium ramen en schuifpuien zijn bij de Eurowoning van Piet in Leusden vervangen door nieuwe schuifpuien en draaikiepramen.

Lees meer

Verliefd op de Solarlux vouwwand

Geplaatst op 16 juli 2019

De Solarlux vouwwand in de uitbouw is zowel open als gesloten prachtig. Dankzij de enorme glaspartij en dunne profielen versmelt de woning met de natuur.

Lees meer

Kunststof kozijnen met zonwerend glas

Geplaatst op 12 juni 2019

klantverhaal: Zwarte kozijnen met een houtnerf structuur en zonwerend glas. Passend bij de stijl en de kleur van de woning.

Lees meer

Kom jij ons monteursteam versterken?

Geplaatst op 1 maart 2019

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige monteur die ons monteursteam versterken komt. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van o.a. kunststof kozijnen

Lees meer

Dakkapel op twee-onder-een-kapwoning

Geplaatst op 28 februari 2019

Dakkapel binnen één dag geplaatst - "We zagen hoe de dakkapel op een vrachtwagen de straat in kwam rijden. Deze stond er binnen één dag op."

Lees meer

Gezocht: ervaren en zelfstandige monteur

Geplaatst op 15 februari 2019

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige monteur die ons montageteam komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van o.a. kunststof kozijnen

Lees meer

Met een tuinkamer geniet u uit de wind van het buitenleven

Geplaatst op 15 januari 2019

De familie Ruizendaal vroeg Multi Kozijn Spakenburg om een tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwand te plaatsen.

Lees meer

Dankzij kunststof kozijnen geen onderhoud meer aan de bungalow

Geplaatst op 18 december 2018

Een oude woning renoveren vraagt om slimme keuzes. Met kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpui, gevelbekleding en garagedeur zijn deze Hooglanders van het onderhoud aan hun bungalow af.

Lees meer

Twee complete huizen voorzien van kunststof

Geplaatst op 23 november 2018

2 complete huizen voorzien van kunststof - Astrid Paagman renoveerde haar vorige woning met kunststof kozijnen en deed dat nogmaals toen zij verhuisde.

Lees meer

Isolerende kozijnen: minder stoken en nooit meer schilderen

Geplaatst op 12 oktober 2018

De overstap van houten naar isolerende kozijnen van kunststof is op meerdere vlakken een verstandige keuze. Weinig onderhoud en een lagere energierekening.

Lees meer

Met balkonbeglazing zit u het hele jaar buiten

Geplaatst op 19 juli 2018

Balkonbeglazing Spakenburg - Jaan weet dat hij de Rolls Royce onder de balkonbeglazing heeft: “Mijn volglazen schuifdraaisysteem past exact en loopt heerlijk soepel."

Lees meer

“Onze hele achterpui is nu van kunststof. Zó mooi en praktisch”

Geplaatst op 22 juni 2018

Joep liet zijn houten pui vervangen door een kunststof achterpui met kozijnen, ramen en openslaande deuren. Mooi, onderhoudsarm, sterk en flink isolerend.

Lees meer

Multi Kozijn bewijst deskundigheid tijdens uniek project

Geplaatst op 25 mei 2018

Multi Kozijn toonde haar deskundigheid en maakte een ontwerp om de volledige achterpui van deze unieke woning in Muiden aan te passen. Behalve van onderhoudsarme kozijnen, profiteert de klant ook nog eens van een hoop licht.

Lees meer

“Het hele huis voorzien van kunststof kozijnen, het is een plaatje geworden!”

Geplaatst op 18 mei 2018

Met zowel kozijnen, draaikiepramen, een voordeur en een schuifpui van kunststof hoeft u nooit meer te schilderen. Dit gezin uit Bunschoten kijkt terug op een uitstekende samenwerking met Multi Kozijn. Het advies is goed en eerlijk en de monteurs zijn professionele, netjes en vriendelijk.

Lees meer

Het is lente bij Multi Kozijn!

Geplaatst op 26 maart 2018

Tweede paasdag is Multi Kozijn in Bunschoten speciaal voor u geopend. Kom 2 april lente inspiratie opdoen en kijk wat openslaande deuren, een schuifpui, veranda of een lamellen dak voor u kan betekenen.

Lees meer

Multi Kozijn winnaar Verosol jaarcampagne

Geplaatst op 5 februari 2018

Multi Kozijn Spakenburg heeft de scooter gewonnen bij de Verosol binnenzonwering jaarcampagne 2018. Een mooi compliment voor A-kwaliteit binnenzonwering!

Lees meer

Multi Kozijn plaatst kunststof schuifpui voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Geplaatst op 29 november 2017

Multi Kozijn Spakenburg plaatst voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ een kunststof schuifpui, een vast raam, een draaikiepraam met Screenline®

Lees meer

Uw woongenot stijgt met kunststof kozijnen

Geplaatst op 13 september 2017

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien vergroten uw woongenot. Het hoe en waarom vertellen we u graag in de showroom in Bunschoten-Spakenburg.

Lees meer

Tijd voor een veranda

Geplaatst op 10 maart 2017

Vervroeg uw buitenseizoen met een veranda van Pallazzo en profiteer van de voorjaarsactie die geldig is tot eind mei 2017.

Lees meer

Multi Kozijn dealer van verwarmend IQ-GLAS®

Geplaatst op 21 december 2016

Multi Kozijn Spakenburg is per 1 januari 2017 officieel dealer van het verwarmend IQ- Glas® voor de regio / provincie Utrecht en ’t Gooi.

Lees meer

Verosol zomerdealer 2016

Geplaatst op 4 oktober 2016

Op woensdag 28 september heeft Multi Kozijn Spakenburg BV de prijs voor Verosol zomerdealer 2016 in ontvangst mogen nemen.

Lees meer

Multi Kozijn trotse sponsor van Via ROSA

Geplaatst op 21 september 2016

Vrouwenfietsclub Via ROSA uit Bunschoten Spakenburg aan het woord in editie september 2016 van het landelijk fietsblad Pedala.

Lees meer

Lambert Heinen op de racefiets naar Rome

Geplaatst op 16 september 2016

Op racefiets naar Rome - Lambert Heinen fietst op zijn racefiets in 14 etappes van Bunschoten naar Rome; een afstand van 2100 km en vele hoogtemeters.

Lees meer

Multi Kozijn officieel Verosol Dealer en verkooppunt

Geplaatst op 21 juni 2016

Multi Kozijn Spakenburg is officieel Verosol dealer voor Verosol binnenzonwering en raamdecoratie. In de showroom laten we graag de mogelijkheden zien.

Lees meer