Betaalplan

Energiebespaarlening: slim investeren in uw woning

Er zijn veel mogelijkheden om te besparen op energie. Echt slim investeren doet u door uw woning goed te isoleren. Denk aan het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien, een sterk isolerende dakkapel, het toepassen van isolatieglas en het isoleren van uw vloer of gevel. Deze investering dekt (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening.

Aantrekkelijke rente met Energiebespaarlening

Wellicht beschikt u over voldoende spaargeld en kunt u gelijk aan de slag. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet of als u onvoldoende spaargeld heeft, dan is de Energiebespaarlening een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te financieren. Deze bespaarrekening (verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds) is opgericht om verduurzaming van de woningvoorraad te versnellen.

Kenmerken van de Energiebespaarrekening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!

  • U bent de eigenaar en bewoner van een bestaande woning;
  • Lenen tot maximaal € 25.000,- (Nul op de Meter tot maximaal € 50.000,-)
  • Aantrekkelijke rente 2,3% (looptijd 10 jaar);
  • Boetevrij vervroegd aflossen

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar uw besparingsmogelijkheden? Bezoek onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten-Spakenburg of neem contact met ons op. We werken samen met www.ikinvesteerslim.nl en vertellen u graag over de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te verbouwen en verduurzamen.