De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Voordelen van het VKG Keurmerk

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen - VKG Keurmerk

Waarborgfonds

Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid. Volgens het Waarborgfonds VKG Keur mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG-keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Of, wanneer dit niet mogelijk blijkt kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststof profielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. En tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder worden de kozijnen standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG Keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG-bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG-bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven en is duurzaamheid belangrijk. Het VKG-recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG-leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling VKG Keurmerk

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft het VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

VKG-keur-logo-2015

 

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.