Voordelen van het VKG Keurmerk

Waarborgfonds

Naast een garantie op een kwalitatief goed product en een vakkundig uitgevoerde montage heeft branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgezet. Als lid van het VKG voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Met het waarborgfonds verzekert het VKG Keurmerk uw aanbetaling en garantie. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat uw opdracht wordt uitgevoerd op basis van uw wensen en vastgelegde afspraken. U bent daardoor niet enkel afhankelijk van de garanties die wij bieden bij aankoop, maar ook verzekerd van het nakomen ervan door de brancheorganisatie. Een fijn idee voor u als klant!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststof profielen, de productie van de kozijnenramen en deuren. En tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig. Ze zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Verder worden de kozijnen standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. Uw VKG Keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG-bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Maar dankzij de VKG-bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven en is duurzaamheid belangrijk. Het VKG-recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG-leden werken hier aan mee.

Multi Kozijn Spakenburg - vkg keurmerk

Geschillenregeling VKG Keurmerk

Wanneer blijkt dat ondanks alles u niet tevreden bent, heeft het VKG een klachtenregistratie en een geschillenregeling speciaal voor de consument.

VKG Keurmerkcertificaat

Multi Kozijn is in het bezit van het VKG Keurmerkcertificaat. Dit certificaat vertegenwoordigt de hierboven genoemde zekerheden en garanties. Als consument bent u daarom bij ons zeker van duurzame kunststof kozijnen.

VKG Keurmerkcertificaat 2023 - Multi Kozijn