De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Raamdecoratie

Wij werken met diverse topmerken raamdecoratie. Verosol; de zonwering die bekend staat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Raamdecoratie tussen het isolatieglas waarmee u dankzij de combinatie met HR++ glas met warmte en licht speelt. En Keje Splendid Pliss, waarmee u niet hoeft te boren in uw kunststof kozijnen.

Verosol raamdecoratie

Natuurlijk wilt u comfortabel wonen. In de zomer moet het binnen lekker koel zijn en in de winter aangenaam warm. Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de binnenzonwering naar beneden is. Met Verosol raam decoratie heeft u geen inkijk, maar wel volop zicht naar buiten.

Geen inkijk, wel zicht naar buiten

Met Verosol raamdecoratie blijft de warmte op warme dagen buiten terwijl het licht er gewoon doorheen komt. Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas.

Raamdecoratie zonder schroef- en boorgaten

Om uw prachtige kunststof kozijnen mooi te houden, monteren wij uw Verosol zonwering zonder schroef- en boorgaten. Alle Verosol plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van een zonwerend textiel, gemaakt in de kleur die u wenst.

Raamdecoratie tussen het glas

Stof en vuil op jaloezieën schoonmaken is een monnikenwerk. Gelukkig is dit rotwerkje met jaloezieën tussen het glas verleden tijd. Met zonwering tussen het glas  zit uw raamdecoratie namelijk tússen het isolatieglas. Hierdoor maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans. Handig om vetspetters op de plissés in de keuken of tandpastaspetters op de jaloezieën in de badkamer te voorkomen. U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening.

Raamdecoratie tussen het glas gecombineerd met HR++ functie

Zonwering tussen het glas werkt perfect samen met HR++ glas. Sluit u de zonwering dan weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft. En het ziet er zeer stijlvol uit!

Raamdecoratie van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratie product in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Meer informatie over raamdecoratie

Wenst u meer informatie over raamdecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. Dat kan telefonisch via 033 – 245 5530 of via ons contactformulier.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.