De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Vouwwanden

Veelzijdige houten en aluminium vouwwanden

Een groot voordeel van de Solarlux vouwwanden is hun veelzijdigheid. U heeft de keuze uit een aluminium of houten vouwdeuren. Daarnaast kiest u uit verschillende soorten isolatieglas en toebehoren. De stijlvolle glazen vouwwanden zijn gemakkelijk te openen en sluiten door de met elkaar verbonden panelen.

Passende en geïsoleerde harmonicadeuren

De houten en aluminium vouwwand van Multi Kozijn is voorzien van gelaagd isolatieglas en biedt een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Of u nu een nieuwbouwwoning, jaren 30 woning, boerderij of eengezinswoning woont. Wij hebben voor iedere woning een passende en geïsoleerde vouwwand.

Toepassingen van onze vouwwand

U kunt veel meer met een vouwwand dan u wellicht denkt. Deze is namelijk toepasbaar over de gehele breedte van uw achtergevel, uw balkon of u kunt uw veranda er geisoleerd mee dichtzetten. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om ruimtes flexibel in te delen. Denk bijvoorbeeld aan winkels, kantoorruimtes en toepassingen in de horeca.

Voordelen van glazen vouwwanden:

  • veel licht;
  • keuze uit houten of aluminium vouwwanden;
  • isolerend en inbraakwerend;
  • eenvoudig en licht te bedienen;
  • op maat gemaakt en in velen kleuren leverbaar;
  • ruimtes zijn flexibel in te delen;

Extra informatie?

Woont u in omgeving Amersfoort, Leusden Bunschoten, Baarn en Soest en wilt u meer informatie over een aluminium of houten vouwwand? Neem dan contact met ons op via ons informatie formulier. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten. Dat kan telefonisch via 033 – 245 5530 of via ons contactformulier.

Bekijk ook de commercials van Solarlux:

 

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.