Werken bij Multi Kozijn Spakenburg

Multi Kozijn Spakenburg in Bunschoten is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Centraal daarin staat het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen vanuit onze ruime showroom in Bunschoten.

A-kwaliteit in assortiment

Omdat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellenvouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Vacatures bij Multi Kozijn Spakenburg

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van o.a. aluminium en kunststof kozijnen. Je richt je in deze functie voornamelijk op de particuliere markt in de regio Amersfoort. Daarom ben je  technisch, sociaal en klantvriendelijk ingesteld. Je hebt een flexibele en gemotiveerde houding en een no-nonsense mentaliteit en je beschikt over de juiste flair, zodat je het visitekaartje bent voor ons bedrijf.

Werken bij Multi Kozijn

Ben je geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten, in een gezellig en vakkundig team en wil je ook werken bij Multi Kozijn, neem dan contact op met Lambert Heinen via 033-245 55 30. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de bouw! Hieronder treft u onze openstaande vacatures.