De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Openslaande deuren

Kunststof openslaande deuren voor meer licht en gevoel van ruimte

Tuindeuren zijn de ideale manier om buiten naar binnen te halen. Met openslaande deuren creëert u bovendien extra licht en daardoor een gevoel van ruimte. U wordt er direct (nóg) vrolijker van.

Heerlijk om de tuindeuren op een haakje te zetten. Het is een ideale manier om frisse lucht binnen te halen of te genieten van fluitende vogels. Bij mooi weer gooit u de tuindeuren volledig open. Zo loopt u gemakkelijk van binnen naar buiten (en andersom). Is uw tuin te klein voor openslaande tuindeuren dan kan een ruimtebesparende schuifpui een goed alternatief zijn.

Buiten met binnen verbinden

Steeds vaker vervangen mensen de achterdeur en een vast raam voor openslaande tuindeuren. Een mooie, veilige en isolerende oplossing om binnen met buiten te verbinden. U bepaalt met onze isolerende tuindeuren zelf de uitstraling: u kiest uit 150 kleuren/structuur en u kunt alle kanten op met onder meer panelen, roedes, zijlichten, ramen tot op de grond én raamdecoratie.

Screenline® raamdecoratie

Met Screenline® zit uw raamdecoratie beschermd tússen het glas. Zo heeft de wind of de regen geen invloed op uw raamdecoratie. Met een afstandsbediening kantelt u de raamdecoratie en bepaalt daarmee zelf hoeveel licht u binnenlaat. Kortom: u hoeft nergens naar te kijken met onze isolerende openslaande tuindeuren. Zelfs schilderen is niet nodig.

Inbraakwerende openslaande deuren

Behalve isolerend en onderhoudsarm, zit u ook veilig met onze kunststof openslaande deuren. Net als al onze deuren zijn ook onze tuindeuren voorzien van SKG*** deurbeslag. Ze voldoen hiermee aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Voordelen kunststof openslaande deuren 

  • extra licht en daardoor gevoel van ruimte;
  • zorgt voor verbinding tussen binnen en buiten;
  • volledig op maat gemaakt;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • in de kleur/structuur die u wenst;
  • inbraakwerend (SKG*** deurbeslag);
  • isolerend (lage energierekening);
  • scharnierkapjes zijn vervangen door rolbandscharnieren;
  • 15 jaar garantie op de kleur, structuur en montage;
  • VKG gecertificeerd

Maak een afspraak in onze showroom in Bunschoten

Overweegt u kunststof tuindeuren of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof openslaande deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. We laten u graag de mogelijkheden zien en voorzien u vrijblijvend van een advies op maat inclusief offerte.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.