De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Kunststof ramen

Voor elke woning het juiste kunststof raamkozijn

Kunststof kozijnen zijn onze specialiteit. Of het nu gaat om raamkozijnen voor vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, deuren of schuifpuien, bij Multi Kozijn bent u aan het juiste adres. Onze ramen zijn dankzij de sfeervolle uitstraling niet van hout te onderscheiden. Toch profiteert u ervan dat uw kunststof ramen nauwelijks onderhoud nodig hebben. Schoonmaken is voldoende!

Rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®)

Dat u onze kunststof ramen niet van hout kunt onderscheiden is te danken aan innovaties zoals de houtverbinding (Hollandse Hoek®) en de verdiepte Schüco profielen. Wij plaatsen uw kunststof ramen zowel in nieuwbouw en bestaande bouw als bij renovatie.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • hoge isolatiewaarde;
  • onderhoudsarm, veilig en inbraakwerend;
  • 150 verschillende kleuren;
  • op maat gemaakt;
  • uitstekende garantie;
  • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek.

Veilig en betrouwbaar

Voor alle ramen en deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor wij het VKG keurmerk mogen voeren.

Wilt u meer informatie?

Er is eigenlijk maar één manier om uzelf te overtuigen: bezoek de showroom van Multi Kozijn Spakenburg aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. U ontvangt geheel vrijblijvend informatie die voor u van belang is. Voor meer informatie kunt u gebruikmaken van ons informatie formulier.

 

 

Contactgegevens

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Haarbrug 6
3751 LM Bunschoten

033 245 55 30
info@multikozijn.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 9:00 – 12:00
en 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag 9:00 – 13:00 uur.

Overige tijden op afspraak!