De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Isolatieglas

Laat u adviseren over de juiste keuze isolatieglas

Dát u isolatieglas wenst is helder, maar welk soort? Gelaagd, gehard, zonwerend glas, brandwerend, triple of misschien zelfs verwarmd glas of raamdecoratie tússen het glas? U kunt bij Multi Kozijn alle kanten op. De juiste keuze isolatieglas, hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u het vaak warm? Heeft u last van geluidsoverlast? Voelt u zich veilig? En hoe belangrijk is privacy? Een goed advies over isolatieglas belangrijk.

Matzwarte spacers: verbetering thermische isolatie

We werken met een vooraanstaande glasleverancier Glas Amersfoort. Hierdoor profiteert u standaard van de ecotec geïsoleerde afstandhouders. Deze verbeteren niet alleen de thermische isolatie van uw raam tot wel 15%, ze verminderen bovendien het risico op condensatie van de glasranden en op schimmelvorming op uw kozijn. Doordat de spacers van matzwart zijn, vallen ze niet op. Deze kleur reflecteert niet in het glas, zoals dat bij traditionele aluminium afstandhouders wél het geval is.

Raamdecoratie tússen het isolatieglas

Multi Kozijn heeft zelfs jaloezieën en plissés tússen het isolatieglas. Wind, vuil en stof maken dus geen schijn van kans. Handig in het kozijn van bijvoorbeeld een dakkapel, maar ook ideaal te gebruiken tussen het glas van uw raam of deur in de keuken of badkamer.

Voordelen isolatieglas

  • verhoogt het woongenot;
  • besparing op de rekening;
  • vele soorten isolatieglas verkrijgbaar, afhankelijk van de situatie;
  • in zowel kunststof kozijnen als houten kozijnen mogelijk.

Maak een afspraak in onze showroom

Woont u in de omgeving van Amersfoort, Leusden, Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, het Gooi e.o.? Maak dan een afspraak in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten, zodat we samen uw specifieke situatie en wensen kunnen bespreken. Vanuit onze ervaring en kennis van de verschillende mogelijkheden, helpen we u graag in een vrijblijvend gesprek naar de beste oplossing.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.