Met een tuinkamer geniet u uit de wind van het buitenleven

Geplaatst op 15 januari 2019

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen - Tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwand

Gerda en Andries Ruizendaal wonen al 31 jaar in een twee-onder-een-kapwoning in Bunschoten. Aan de rand van de polder.  “Een heerlijke plek met een fantastisch uitzicht. Enige nadeel is de wind in de tuin, die op het zuidwesten ligt.” bekent Gerda. Zeker met twee donorlongen is die wind voor haar niet te doen. De familie Ruizendaal vroeg Multi Kozijn Spakenburg om een tuinkamer te plaatsen.

Schuifpui open: extra grote woonkamer

“Het uitzicht blijft, maar de wind is dankzij de volglazen schuifwand verleden tijd. Ik zit heerlijk beschermd. Als ik de schuifpui van de woning openzet, heb ik een extra grote kamer. Als de zon op het glas staat, is het er snel warm, maar het blijft buiten. Ik kan niet wachten tot het voorjaar is,” lacht Gerda.

Tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwand

De tuinkamer is een ideale plek voor een feestje. De overkapping is zelfs uitgerust met een buitenkeuken. De place to be. In de hoek waar de wind niet waait, kan de schuifwand deels open. “Is het hartje zomer dan zet ik de volglazen wand volledig open. Dan hebben we een heerlijke veranda. Hiermee is de huiskamer, de tuinkamer en de tuin één geheel. Tegen de warmte zetten we ’s zomers het zonnescherm uit, dat tegen het dak van de overkapping bevestigd zit.”

Warmer dankzij schuifwand

“Het is toch fantastisch dat we vanuit de woonkamer, door de schuifpui zo de tuinkamer in lopen? En vanuit de woonkamer houden we een groots uitzicht op de polder. Ik merk dat door onze overkapping met schuifwand de woonkamer warmer is. De wind wordt opgevangen door het glas van de tuinkamer,” aldus Gerda.

Prachtige showroom van Multi Kozijn

Gerda en Adries hebben bij meerdere bedrijven rondgekeken voordat ze met een partij in zee gingen. “Multi Kozijn Spakenburg had gewoon de mooiste tuinkamer en het beste advies. Dit is een goede keuze geweest. De jongens die de tuinkamer van terrasoverkapping en glazen schuifwandwand kwamen plaatsen waren keurige gasten die alles netjes opruimden. Ik zou dit bedrijf met prachtige showroom zeker bij anderen aanbevelen.”

Wilt u ook zo’n mooie tuinkamer aan uw woning?

Kom gerust langs in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten voor een persoonlijk woonadvies op maat. De koffie staat klaar!