Het is lente bij Multi Kozijn!

Geplaatst op 26 maart 2018

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Kunststof schuifpui met screenline Het is Lente schuifpuien

De zon breekt steeds vaker door. De stralen geven inmiddels al een ontspannen warmte. Hier zaten we toch met zijn allen op te wachten? Lente! Binnenkort kunnen we eindelijk de lange winter verruilen voor een tijd buiten vertoeven. Ziet u uzelf al relaxed in uw tuin zitten. Boekje erbij, heerlijk!

Fantastisch om uw tuin weer bij het huis te trekken. Zeker als u via de openslaande deuren of de schuifpui zo van binnen naar buiten loopt en andersom. Ook nu al is het al heerlijk om de pui een stukje open te zetten of de openslaande deuren op het haakje te zetten. Hoort u het getjilp van de vogels? Ook zij zijn de winter zat en kunnen niet wachten tot de zon ze omarmt.

Verras uw gezelschap

Met lekker weer en mooi gezelschap is het goed toeven buiten. In de tuin of op het balkon. Gezellig met vrienden en familie rond de barbeque; reken maar dat er avonden in het verschiet liggen om van te smullen. Mocht u er geen trek in hebben dat een zomerse bui roet in uw eten gooit? Kies dan voor een veranda of lamellen dak. U zit altijd lekker beschermd. Zowel tegen de regen als tegen de (te) felle zonnestralen. Ook voor balkons hebben we prachtige oplossingen om langer te genieten van het buiten zijn. Met de balkonbeglazing van Multi Kozijn is veel mogelijk! De glazen wanden beschermen u tegen regen, wind, lawaai en stof wanneer ze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet u van het heerlijke weer.

Voorjaarsshowroom!

U zult de eerste niet zijn, die nog niet helemaal voor is bereid op het lekkere lente weer dat komen gaat. Kom langs in de onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten en doe wooninspiratie op. U zult er versteld van staan wat een schuifpui, openslaande deuren, lameldaken of een veranda voor u en voor de sfeer in uw woning en uw tuin kunnen betekenen.