Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kozijnstijlen

Van chique tot modern

Bij Multi Kozijn bieden we verschillende soorten kozijnstijlen aan om altijd het perfecte kozijn passen bij uw woning te kunnen leveren. Van chique tot modern; Multi Kozijn heeft het voor uw woning!

Hollands accent slim
Hollands blok
Hollands facet
Hollands accent

Kozijnen die bij uw woning passen

Naast dat u bij Multi Kozijn kunt kiezen tussen talloze kleuren en structuren voor uw kozijn, heeft u ook nog eens de keuze tussen verschillende soorten profielen voor uw kunststof kozijn. Hierdoor kunt u uw kozijn volledig naar eigen smaak samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een strakke look met vierkante, zwarte kunststof kozijnen of juist liever een klassieke houtlook heeft, bij Multi Kozijn zorgen we voor het perfecte kozijn naar uw smaak.

De verschillende soorten kozijnprofielen

Omdat elke woning een andere uitstaling heeft, bieden we bij Multi Kozijn verschillende soorten profielen aan. Met elk hun eigen woonstijl en accenten zorgen deze kozijnen ervoor dat uw woning er niet alleen op praktisch vlak vooruit op gaat, maar ook een genot voor het oog blijft.

Hollands Blok

Het Hollands Blok heeft een strakke, moderne en robuuste uitstraling met een hoekig blok profiel. Deze kozijnstijl is op basis van Schüco Living profielen en is daarom uiterst duurzaam; het draagt in hoge mate bij aan het verduurzamen van uw woning. De isolatiewaarde van deze kozijnen past met bepaalde glaskeuze namelijk prima bij de 0-op-de-meter-woningen door de lage U-waarde. Er is in dit profiel meer ruimte voor een extra glaslaag; zo kunt u kiezen voor triple glas of energie zuinig glas (standaard glasdikte vanaf 26mm). In combinatie met triple glas vormt Hollands Blok het Energie Kozijn en is het geschikt voor energieneutraal wonen. Het profiel is 6 graden aflopend en is 120 milimeter diep.

Hollands Facet

Het Hollands Facet heeft een strakke uitstraling door de rechte lijnen en het schuin aflopend blok profiel. Deze kozijnstijl is gebaseerd op Schüco Living profielen, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en draagt aanzienlijk bij aan het verduurzamen van uw woning. Door de lage U-waarde en de juiste glaskeuze zijn deze kozijnen zeer geschikt voor nul-op-de-meter-woningen. Het profiel biedt extra ruimte voor een extra glaslaag, zodat u kunt kiezen voor triple glas of energiezuinig glas (standaard glasdikte vanaf 26 mm). Ook biedt het Hollands Facet ruimte voor extra isolatiekamers in het kozijn, waardoor de isolatiewaarde stijgt. In combinatie met triple glas vormt Hollands Facet het Energie Kozijn, ideaal voor energieneutraal wonen. Het profiel heeft een diepte van 120 millimeter.

Hollands Accent

Met het Hollands Accent kozijn kiest u voor een chique uitstraling voor uw woning. Het Hollands Accent kozijn heeft het zogenaamde ‘Accent neusje’ waarmee er een extra dimensie in het kozijn komt.

Dit kozijn heeft voldoende luchtkamers voor een goede isolerende werking en ruimte voor HR++ glas (standaard glasdikte van 24 mm). De kozijnen zijn gemaakt op basis van Schüco CT70 profielen en hebben een diepte van 112 mm.

Hollands Accent Slim

Met het Hollands Accent Slim kozijn kiest u ook voor een chique uitstraling voor uw woning. Het Hollands Accent Slim kozijn heeft het zogenaamde ‘Accent neusje’ waarmee er een extra dimensie in het kozijn komt, maar ook een ranke terugliggende aanslag en een afwerkgroef voor de binnenafwerking. Hiermee heeft dit kozijnprofiel een slankere uitstraling.

Dit kozijn heeft voldoende luchtkamers voor een goede isolerende werking en ruimte voor HR++ glas (standaard glasdikte van 24 mm). De kozijnen zijn gemaakt op basis van Schüco CT70 profielen en hebben een diepte van 112 mm.

Veelgestelde vragen over kunststof kozijnen

Wat zijn de voordelen van kunststof?

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Wat is het verschil tussen de verschillende materialen?

Kunststof deuren zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten deuren hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium deuren zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof deuren of houten deuren. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Wat is een U-waarde?

De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking. e U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Wilt u meer weten over de kozijnstijlen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126