Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Duurzaamheid bij Multi Kozijn

Goed voor uw woning én het milieu

Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Zorg dan dat u duurzaam renoveert. Met het akkoord van Parijs in het achterhoofd is het verstandig om zowel tijdens nieuwbouw als tijdens verbouwingen zo duurzaam mogelijk te renoveren.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Duurzame keuzes

Bij Multi Kozijn maken we duurzame keuzes om zo ook ons steentje bij te dragen aan het milieu. Zo maken we bewuste keuzes in onze gereedschappen en materialen om zo min mogelijk plastic en andere eenmalige materialen te hoeven gebruiken. Met slimme organisatie stippelen we de kortste, meest efficiente routes uit zodat onze monteurs zo min mogelijk hoeven te rijden. Zo proberen we ook onze CO2 uitstoot te minimaliseren.

Duurzaamheid bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden en gradaties aan duurzame investeringen die wij u kunnen aanbieden. 

Kwaliteit als duurzame keuze

Bij Multi Kozijn kiezen we altijd voor kwaliteit. Onze kunststof kozijnen, deuren en andere producten worden gemaakt van het hoogst kwalitatieve materiaal. Met een investering in kwaliteit kiest u namelijk ook echt voor een beter product; deze gaat langer mee en zo hoeft u minder vaak een investering te doen. Daarnaast zorgt de hoge isolatiewaarde van onze kozijnen ervoor dat u kosten kunt besparen op energie.

Isolerend glas

Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, bestaat uit twee glaspanelen die zijn gescheiden door een lucht- of gasgevulde ruimte. Deze tussenruimte zorgt voor thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidshinder wordt beperkt. De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) in de tabel hieronder geeft de isolatiewaarde aan van verschillende kozijn- en glascombinaties. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking.

Extra duurzaam met het Energie Kozijn

Het Energie Kozijn van Multi Kozijn is ons duurzaamste en milieuvriendelijkste kozijn.  Met dit kozijn bespaart u maar liefst 40% in vergelijking met de huidige generatie kunststof kozijnen (Hollands accent met HR++ glas). Deze isoleren zó sterk, dat we dit kozijn een passief kozijn mogen noemen. Het is niet voor niets dat dit kozijn valt onder de Energiebespaarlening. U lost met een beetje geluk uw lening af, met het bedrag dat u maandelijks bespaart op uw energierekening.

Uwindow-waarde
Hout met enkel glas 4,7 W/m2K
Hout met dubbel glas 2,8 W/m2K
Select Windows Hollands accent met HR++ glas 1,4 W/m2K
Select Windows Hollands Facet of Hollands Blok met HR++ glas 1,31 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn (Hollands Blok of Hollands Facet met triple glas) 0,88 W/m2K

*De U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Veelgestelde vragen over duurzaamheid

Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, bestaat uit twee glaspanelen die zijn gescheiden door een lucht- of gasgevulde ruimte. Deze tussenruimte zorgt voor thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidshinder wordt beperkt.Isolatieglas verbeterd de thermische isolatie van uw raam tot wel 15%. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook dat er minder condens op de glasranden komt, wat weer schimmelvorming voorkomt.

De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking. e U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Ons Energie Kozijn valt onder de Energiebesparingslening. Dit is ons meest duurzame kozijn en is voorzien van triple glas; extra isolerend dus.

HR++ is een type dubbel glas dat is uitgerust met een speciale coating en een isolerend gas tussen de glasplaten, wat resulteert in uitstekende isolerende eigenschappen.

Wilt u meer weten over duurzaam renoveren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows. Dat doen we op basis van hoogwaardige VKG gecertificeerde Schüco profielen. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126