Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Dakkapellen

Meer ruimte binnen één dag

Bent u op zoek naar meer ruimte op uw bovenste verdieping? Dan is een dakkapel de ideale oplossing. Niet alleen zorgt een dakkapel voor meer ruimte, maar ook voor extra licht. Multi Kozijn plaatst snel een dakkapel zodat u meteen kunt genieten van uw gerenoveerde etage!

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Dakkapel binnen één dag geplaatst met prefab

Multi Kozijn Spakenburg, de Select Windows partner in uw regio, plaatst uw op maat gemaakte dakkapel binnen één dag, inclusief vakkundige afwerking aan binnen- en buitenzijde. Wij bouwen uw kapel geheel traditioneel in onze moderne Nederlandse fabriek. Volledig voorzien van onderhoudsvrije materialen en een kunststof Schüco kozijn dat niet van hout te onderscheiden is. Leverbaar in 150 kleuren en voorzien van VKG keurmerk.

Ruime mogelijkheden in dakkapellen

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking. 

Hoogwaardige materialen

De constructie van onze dakkapellen is standaard gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder zink, lood, EPDM, isolatiematerialen en Keralit. Deze materialen zorgen ervoor dat uw dakkapel duurzaam, isolerend en weersbestendig is. Zowel de zijkanten als de kozijnen zijn van kunststof. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een kwalitatieve dakkapel.

Minimaal overlast

Met de prefab dakkapel heeft u minimaal overlast. De monteurs beginnen ‘s morgens met het werk en in het begin van de middag is alles weer wind- en waterdicht. De dakkapel wordt dus in één dag geplaatst. De kwaliteit is optimaal omdat de producten in een droge fabriek perfect in elkaar gezet worden.

Dakramen

Naast dakkapellen bieden wij ook service aan voor losse dakramen. Is uw dakraam aan vervanging toe, of wil u meer licht op de bovenste verdieping? Dan kunnen wij een op maat gemaakte en onderhoudsarm dakraam voor u plaatsen.

Veelgestelde vragen over dakkapellen

Aan de achterkant en zijkant van een woning kunt u vergunningsvrij een dakkapel plaatsen. Ligt de zijkant van de woning aan openbaar toegankelijk gebied, dan is er wel een vergunning nodig. Aan de voorkant van een woning mag vergunningsvrij een dakkapel worden geplaatst mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoet. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over of er een vergunning nodig is voor uw woning.

Met de prefab dakkapel heeft u minimaal overlast. De monteurs beginnen ‘s morgens met het werk en in het begin van de middag is alles weer wind- en waterdicht. De dakkapel wordt dus in één dag geplaatst. De kwaliteit is optimaal omdat de producten in een droge fabriek perfect in elkaar gezet worden.

Wilt u meer weten over dakkapellen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Als partner van Select Windows profiteren wij van gezamenlijk inkoopvoordeel bij diverse leveranciers en alles op het gebied van producttrainingen en marketingondersteuning. Select Windows is een, soft-franchise, marketingorganisatie en biedt een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma: kunststof kozijnen, dakkapellen, balkonbeglazing, vouwwanden, garagedeuren, veranda’s en binnenzonwering.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van dakkapellen

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Veilig en inbraakwerend

 • green-check

  150 verschillende kleuren en structuren

 • green-check

  Op maat gemaakt

 • green-check

  Productie in moderne Nederlandse fabriek