Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Jaloezieën

Flexibele lichtregeling

Bent u op zoek naar zonwering en raamdecoratie waarmee u gaat voor zowel duurzaamheid als flexibiliteit? Dan zijn jaloezieën de perfecte oplossing voor uw woning. Met de verstelbaarheid in zowel hoogte als lichtdoorlating kunnen jaloezieën zich aanpassen aan uw wensen op elk moment van de dag. Ontdek de jaloezieën van Multi Kozijn voor uw woning.

project-singleBg

Jaloezieën op maat bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn bieden we een ruime keuze aan jaloezieën passend bij de stijl van uw woning. Wij maken alle jaloezieën op maat zodat ze perfect voor uw raam passen en u optimaal kunt genieten van de zonwering. 

Voordelen van jaloezieën

Jaloezieën bieden verschillende voordelen waardoor ze een mooie en goede oplossing zijn voor raamdecoratie en zonwering.

Raamdecoratie zonder schroef- en boorgaten

Om uw prachtige kunststof kozijnen mooi te houden, monteren wij uw Verosol zonwering zonder schroef- en boorgaten. Alle Verosol plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van een zonwerend textiel, gemaakt in de kleur die u wenst.

Raamdecoratie tussen het glas

Met InBlindz jaloezieën hoeft u nooit meer uw raamdecoratie af te stoffen! De ingebouwde zonwering zorgt niet alleen voor gemak, maar heeft vele andere voordelen. Bij Multi Kozijn kunt u terecht voor jaloezieën tussen dubbelglas van onze leverancier InBlindz.

Duurzame jaloezieën

Zonwering tussen het glas werkt perfect samen met HR++ glas. Sluit u de zonwering dan weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën open gekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft. En het ziet er zeer stijlvol uit!

Veelgestelde vragen over jaloezieën

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Onze jaloezieën kunt u gemakkelijk schoonmaken door een stoffer over de lamellen te halen. Een van de grootste pluspunten van Inblindz jaloezieën tussen dubbel glas is dat er geen stof op de jaloezieën te liggen komt. Dat betekent dat u ze ook niet schoon hoeft te maken! Zo is deze vorm van raamdecoratie zeer onderhoudsvriendelijk.

Jazeker! Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas.

Wilt u meer weten over jaloezieën?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van jaloezieën

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  Bepaal zelf de lichtinval

 • green-check

  Voor of tussen glas

 • green-check

  Flexibiliteit