Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding: voor een afgewerkte woning

Gevelbekleding en dakrandpanelen (ook wel boeidelen of windveren genoemd) van het topmerk Keralit zorgen voor een perfecte afwerking voor uw woning. Keralit gevelbekleding is namelijk niet gevoelig voor weersinvloeden.

project-singleBg

Gevelafwerking zonder schroef- en boorgaten

De basis van Keralit gevelbekleding bestaat uit sterk (gerecycled) kunststof en daardoor is schilderen overbodig. De planken zijn leverbaar in lengtes van zes meter, dus zijn er geen naden, schroef- of boorgaten zichtbaar.

Gevelafwerking voor iedereen

Bij Multi Kozijn bieden we verschillende soorten gevelafwerking aan. Zo kunt u kiezen uit verschillende looks, van klassiek tot modern.

1. Sponningdeel 143

Hét traditionele model met 143 mm. hoge planken. De planken kunnen wij zowel horizontaal als verticaal voor u plaatsen. Verkrijgbaar in 35 kleuren (ook houtstructuur).

2. Sponningdeel 190

Een brede plank van 190 mm. hoog met strakke lijnen die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Zeer geschikt voor moderne woningen. Keuze uit 15 kleuren (ook houtstructuur).

3. Potdeksel

Brede, overlappende planken van 177 mm. hoog met een klassieke uitstraling. Keuze uit 15 kleuren (ook houtstructuur).

Veelgestelde vragen over gevelbekleding en overkappingen

Keralit gevelbekleding biedt het beste van twee werelden: duurzaamheid en esthetiek. Met zijn weerbestendige eigenschappen en onderhoudsarme karakter, bespaart het u tijd en geld terwijl het de uitstraling van uw huis verbetert.

Veranda’s en lamellendaken zijn beide populaire opties, maar er zitten een aantal verschillen tussen. Veranda’s hebben over het algemeen zijwanden, waar lamellendaken alleen een dakconstructie hebben. Verder worden veranda’s altijd aan het huis geplaatst, waar u met een lamellendak meer vrijheid heeft over de locatie van de overkapping. Wilt u meer informatie, of persoonlijk advies over welke overkapping het beste bij u past? Wij staan voor u klaar.

De gevelbekleding van Multi Kozijn is gemaakt van sterk gerecycled kunststof en is daarom erg onderhoudsarm. Onze overkappingen zijn gemaakt van duurzame aluminium profielen, en daarmee óók onderhoudsarm.

Wilt u meer weten over gevelbekleding?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van Keralit gevelbekleding

 • green-check

  10 jaar garantie

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Niet van hout te onderscheiden

 • green-check

  Verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren

 • green-check

  Geen zichtbare naden, schroef- of boorgaten