Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kozijnen en deuren

Altijd de perfecte oplossing

Wij hebben een bijzonder veelzijdig assortiment waardoor bijna alles bij ons mogelijk is op het gebied van kozijnen en deuren. Onderhoudsarme kunststof kozijnen, openslaande deuren of aluminium kozijnen, bij Multi Kozijn regelen wij het voor u.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Kozijnen en deuren van hoge kwaliteit

Multi Kozijn is in het bezit van het VKG Keurmerk certificaat. Als consument bent u daarom bij ons zeker van duurzame kunststof kozijnen. Naast een garantie op een kwalitatief goed product en een vakkundig uitgevoerde montage heeft branchevereniging VKG Keurmerk ook het VKG Waarborgfonds opgezet. Als lid van het VKG voldoen wij al aan een groot aantal kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen.

Soorten kozijnen en deuren bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn zijn we experts op het gebied van kozijnen en deuren! Wij bieden een breed assortiment aan waarmee we altijd de perfecte oplossing hebben voor uw woonwens. Ontdek de soorten kozijnen en deuren die we bij Multi Kozijn aanbieden.

Kunststof kozijnen en deuren

Op zoek naar een mooi kozijn wat ook onderhoudsvriendelijk is? Dan zijn de kunststof kozijnen van Multi Kozijn dé oplossing voor u! Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. 

Houten kozijnen

Kozijnen van hout hebben de meest natuurlijke en warme uitstraling. Bij Multi Kozijn ook houten kozijnen van hoge kwaliteit aan, zodat we ook voor authentieke woningen mooie kozijnen kunnen realiseren. Bij Multi Kozijn bieden we meerdere uitvoeringen van houten kozijnen aan zodat we voor ieder huis een passend kozijn kunnen aanbieden.

Aluminium kozijnen

Naast kunststof kozijnen biedt Multi Kozijn u een ruime keuze uit aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Aluminium profielen zijn zeer goed geïsoleerd en geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning.De mogelijkheden in aluminium zijn enorm. U heeft de keuze uit diverse vaste ramen, draairamen of draaikiepramen. De kozijnen van Multi Kozijn zijn in vele soorten, maten, stijlen, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.

Veelgestelde vragen over kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium kozijnen zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof kozijnen of houten kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Aluminium is een veelzijdig materiaal met diverse voordelen. Het biedt een strakke en moderne uitstraling, is lichtgewicht maar toch sterk, en heeft uitstekende inbraakwerende eigenschappen. Daarnaast biedt aluminium hoge warmte- en geluidsisolatie en is het beschikbaar in bijna alle kleuren. Het materiaal is onderhoudsarm en duurzaam, waardoor het een verstandige keuze is voor verschillende toepassingen.

Hout biedt diverse voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is van nature isolerend, duurzaam en geluidsisolerend. Houten kozijnen zijn wind- en waterdicht en voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast bieden ze een ruime keuze aan vormen en passen ze goed bij verschillende woningstijlen, zoals monumentale panden en jaren '30 woningen.

Wilt u meer weten over kozijnen en deuren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126