Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Balkonbeglazing en glazen schuifwanden

Altijd buiten genieten

Het hele jaar genieten van uw balkon of uw veranda? Dat kan met Solarlux glazen schuifwanden of balkonbeglazing bij Multi Kozijn! De glazen wanden beschermen u tegen regen, wind, lawaai en stof wanneer ze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet u van het heerlijke weer.

project-singleBg

Ongelimiteerd genieten van buitenruimtes
met Multi Kozijn

Met een glazen wand op uw balkon of veranda kunt u ongelimiteerd genieten van uw buitenruimtes; ongeacht het weer! Bij Multi Kozijn vind u hoogwaardige balkon beglazing en glazen schuifwanden voor 365 dagen genot. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en bieden we advies over de optimale maat en stijl die aansluiten bij uw woonwensen.

Verschillende soorten glazen schuifwanden en balkonbeglazing

Met onze glazen schuifwanden en balkonbeglazing geniet u het hele jaar door van buiten. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom.

Glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden bieden u de ultieme flexibiliteit en comfort, of het nu gaat om een volglazen schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Met een eenvoudige bediening kunt u de panelen moeiteloos openen om van de buitenlucht te genieten, of ze sluiten voor beschutting tegen slecht weer.

Balkonbeglazing

Met onze balkonbeglazing geniet u het hele jaar door van uw balkon of veranda. Dankzij het soepele open- en sluitsysteem kunt u met een simpele beweging de glazen panelen openen bij mooi weer en sluiten bij slecht weer. Deze oplossing vereist geen kostbare bouwkundige aanpassingen, waardoor uw investering in extra comfort beperkt blijft.

Vakkundige plaatsing

Het team van Multi Kozijn zorgt voor vakkundige montage en plaatsing van uw glazen systeem dat geproduceerd is uit uiterst fraaie profielen van aluminium. Onze monteurs geven u een duidelijke uitleg over de bediening en het minimale onderhoud van uw balkonbeglazing. Kortom: met balkonglas heeft u een balkon of veranda waar u altijd van kunt genieten, weer of geen weer.

Veelgestelde vragen over vouw- en schuifwanden

Het belangrijkste verschil tussen vouw- en schuifwanden is de manier waarop de panelen bewegen en zich openen. Vouwwanden bestaan uit meerdere panelen die zijwaarts worden gevouwen en opgestapeld, terwijl schuifwanden horizontaal langs een spoor bewegen. Vouwwanden bieden een brede toegang en kunnen een groot gebied openen, terwijl schuifwanden handig zijn wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is voor het openen van de wand.

Vouw- en schuifwanden bieden verschillende voordelen, zoals het creëren van een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, het maximaliseren van natuurlijk licht, het vergroten van de ruimte en het verbeteren van de algehele esthetiek van een ruimte.

Het verschil tussen een kiepschuifpui en een hefschuifpui ligt hem in het mechanisme om de schuifpui te openen. Bij een hefschuifpui wordt de schuifpui geopend en gesloten door het schuifgedeelte omhoog te tillen en vervolgens opzij te schuiven. Bij een kiepschuifpui kunt u de schuifpui zowel schuivend openen, of openen zoals een kiepraam. Dit is ideaal als u wilt ventileren zonder de deur volledig open te zetten.

Balkonbeglazing biedt bescherming tegen wind, regen en lawaai, verhoogt de veiligheid, verbetert de isolatie van het balkon en kan extra leefruimte creëren.

Wilt u meer weten over balkonbeglazing en glazen schuifwanden?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van glazen schuifwanden en balkonbeglazing

 • green-check

  Bescherming tegen wind, lawaai, stof en regen

 • green-check

  Eenvoudige bediening

 • green-check

  Geen extra bouwaanpassingen nodig

 • green-check

  Vakkundige montage

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Altijd buiten genieten, weer of geen weer