Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof ramen

Voor elke woning het juiste kunststof raamkozijn

Kunststof kozijnen zijn onze specialiteit. Of het nu gaat om raamkozijnen voor vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, deuren of schuifpuien, bij Multi Kozijn bent u aan het juiste adres.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Kunststof ramen van Multi Kozijn

Onze ramen zijn dankzij de sfeervolle uitstraling niet van hout te onderscheiden. Toch profiteert u ervan dat uw kunststof ramen nauwelijks onderhoud nodig hebben. Schoonmaken is voldoende!

De mogelijkheden van kunststof ramen

Bij Multi Kozijn bieden we kunststof ramen voor iedere woning, en hebben we altijd een passende oplossing op maat voor uw woonwensen. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden van kunststof is er altijd een stijl die bij u past. 

Niet te onderscheiden van hout

Dat u onze kunststof ramen niet van hout kunt onderscheiden is te danken aan innovaties zoals de houtverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte Schüco profielen, de houtnerfstructuur van onze onder andere onze LIGNA folies en de slanke scharnieren. Wij plaatsen uw kunststof ramen zowel in nieuwbouw en bestaande bouw als bij renovatie.

Veilig en betrouwbaar

Voor alle ramen en deuren geldt dat wij deze afwerken met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen dat onze kozijnen hebben verkregen. Zo kun u vol vertrouwen genieten terwijl u zeker bent van uw veiligheid. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor wij het VKG keurmerk mogen voeren.

Veelgestelde vragen over kunststof ramen

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium kozijnen zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof kozijnen of houten kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Wilt u meer weten over kunststof raamkozijnen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows. Dat doen we op basis van hoogwaardige VKG gecertificeerde Schüco profielen. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Veilig en inbraakwerend

 • green-check

  150 verschillende kleuren en structuren

 • green-check

  Op maat gemaakt

 • green-check

  Uitstekende garantie

 • green-check

  Productie in moderne Nederlandse fabriek