Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

voor een strakke en moderne uitstraling

Op zoek naar een mooi kozijn wat ook onderhoudsvriendelijk is? Naast kunststof kozijnen biedt Multi Kozijn u een ruime keuze uit aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Aluminium profielen zijn zeer goed geïsoleerd en geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning. Net als bij kunststof is ook dit materiaal onderhoudsarm: u hoeft uw kozijnen nooit meer te schilderen.

project-singleBg

Aluminium kozijnen bij Multi Kozijn

De mogelijkheden in aluminium zijn enorm. U heeft de keuze uit diverse vaste ramen, draairamen of draaikiepramen. De kozijnen van Multi Kozijn zijn in vele soorten, maten, stijlen, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.

Kwaliteit van aluminium kozijnen

Al onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien zijn zeer veilig, inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam. De keurmerken QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen geven aan dat onze kozijnen van aluminium van de hoogste kwaliteit zijn.

Inbraakwerend

Een deur of raam is vaak de manier via waar inbrekers het huis in komen. Daarom is het des te belangrijker dat uw kozijnen niet meewerken. De aluminium kozijnen van Multi Kozijn zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo kunt u met een veilig gevoel genieten van uw woning.

Duurzaam

Aluminium is een erg duurzaam materiaal. Omdat onze kozijnen de keurmerken QUALICOAT en VMRG hebben, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. 

Onderhoudsarm

Een groot voordeel van aluminium kozijnen is de onderhoudsvriendelijkheid. In tegenstelling tot houten kozijnen hoeft u aluminium kozijnen niet te schilderen, wat ze zeer onderhoudsarm maakt. 

Veelgestelde vragen over aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium kozijnen zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof kozijnen of houten kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Aluminium is een veelzijdig materiaal met diverse voordelen. Het biedt een strakke en moderne uitstraling, is lichtgewicht maar toch sterk, en heeft uitstekende inbraakwerende eigenschappen. Daarnaast biedt aluminium hoge warmte- en geluidsisolatie en is het beschikbaar in bijna alle kleuren. Het materiaal is onderhoudsarm en duurzaam, waardoor het een verstandige keuze is voor verschillende toepassingen.

Wilt u meer weten over aluminium kozijnen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen aluminium kozijnen

 • green-check

  Strakke en moderne uitstraling

 • green-check

  Aluminium is licht, maar sterk materiaal

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Hoge warmte- en geluidsisolatie

 • green-check

  Voorzien van keurmerken Qualicoat en VMRG

 • green-check

  Mogelijk in bijna alle kleuren

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Duurzaam