Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Energie Kozijn

Meer dan energiebesparend

Ons Energie Kozijn is ons best isolerende kozijn waarmee u niet alleen een duurzame keuze maakt, maar ook kan besparen op uw energierekening. En met de mogelijkheid om deze te bekostigen met de Energiebespaar lening wordt dit nóg voordeliger.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Energiebesparende kozijnen

Duurzaam renoveren is niet alleen belangrijk voor het milieu, het scheelt u aanzienlijk in uw energiekosten (en dus uw portemonnee). Denk behalve aan zonnepanelen en een warmtepomp ook aan isolerende kunststof kozijnen. Het Energie Kozijn is hét kozijn van de toekomst.

De beste keuze voor uw woning

Ons Energie Kozijn is ons meeste isolerende en energiebesparende kozijn. Ontdek de voordelen die deze duurzame keuze met zich meebrengt.

Nul-op-de-meter

U kent de begrippen wel: nul-op-de-meter, energieneutraal wonen en passief bouwen. Omdat onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zó sterk isoleren, mogen we ons Energie Kozijn een passief kozijn noemen. Het is niet voor niets dat dit kozijn valt onder de Energiebespaarlening. U lost met een beetje geluk uw lening af, met het bedrag dat u maandelijks bespaart op uw energierekening.

Vergelijk U-window waardes

*De U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Extra duurzaam met het Energie Kozijn

Het Energie Kozijn is opgebouwd uit Schüco Living profielen, voorzien van triple glas. U kiest de kleur en de uitstraling die past bij uw smaak en de stijl van uw woning. Met dit kozijn bespaart u maar liefst 40% in vergelijking met de huidige generatie kunststof kozijnen (Hollands accent met HR++ glas). De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking.

Uwindow-waarde
Hout met enkel glas 4,7 W/m2K
Hout met dubbel glas 2,8 W/m2K
Select Windows Hollands accent met HR++ glas 1,4 W/m2K
Select Windows Hollands Facet of Hollands Blok met HR++ glas 1,31 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn (Hollands Blok of Hollands Facet met triple glas) 0,88 W/m2K

*De U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Veelgestelde vragen over duurzaamheid

Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze vanwege de isolatiewaarde die kunststof met zich meebrengt en de lange levensloop van het materiaal. In tegenstelling tot houten kozijnen, zijn kunststof kozijnen bestand tegen weersinvloeden, vocht en UV-straling. Dit betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden en dat er minder materialen en middelen nodig zijn voor onderhoud, wat ook bijdraagt aan hun duurzaamheid.

Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, bestaat uit twee glaspanelen die zijn gescheiden door een lucht- of gasgevulde ruimte. Deze tussenruimte zorgt voor thermische isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en geluidshinder wordt beperkt.Isolatieglas verbeterd de thermische isolatie van uw raam tot wel 15%. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook dat er minder condens op de glasranden komt, wat weer schimmelvorming voorkomt.

De U-window waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe beter de isolerende werking. e U-window waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Ons Energie Kozijn valt onder de Energiebesparingslening. Dit is ons meest duurzame kozijn en is voorzien van triple glas; extra isolerend dus.

HR++ is een type dubbel glas dat is uitgerust met een speciale coating en een isolerend gas tussen de glasplaten, wat resulteert in uitstekende isolerende eigenschappen.

Wilt u meer weten over het Energie Kozijn?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows. Dat doen we op basis van hoogwaardige VKG gecertificeerde Schüco profielen. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van het Energie Kozijn

 • green-check

  Isolatie van het hoogste niveau

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Energiebespaar lening mogelijk

 • green-check

  In vele kleuren en structuren mogelijk

 • green-check

  Triple glas