Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Vouwwanden

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld.

project-singleBg

Vouwwanden van Multi Kozijn

Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter.  Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Mogelijkheden van vouwwanden

Er is veel mogelijk met een vouwwand; u kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, de verhoudingen en hoeven niet altijd in een buitenmuur geplaatst te worden. Bij Multi Kozijn bieden we u graag op maat gemaakt advies om aan uw woonwensen te voldoen.

Veelzijdige houten en aluminium vouwwanden

Een groot voordeel van de Solarlux vouwwanden is hun veelzijdigheid. U heeft de keuze uit een aluminium of houten vouwdeuren. Daarnaast kiest u uit verschillende soorten isolatieglas en toebehoren. De stijlvolle glazen vouwwanden zijn gemakkelijk te openen en sluiten door de met elkaar verbonden panelen.

Passende en geïsoleerde harmonicadeuren

De houten en aluminium vouwwand van Multi Kozijn is voorzien van gelaagd isolatieglas en biedt een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Of u nu een nieuwbouw woning, jaren 30 woning, boerderij of eengezinswoning woont. Wij hebben voor iedere woning een passende en geïsoleerde vouwwand.

Toepassingen van onze vouwwand

U kunt veel meer met een vouwwand dan u wellicht denkt. Deze is namelijk toepasbaar over de gehele breedte van uw achtergevel, uw balkon of u kunt uw veranda er geïsoleerd mee dichtzetten. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om ruimtes flexibel in te delen. Denk bijvoorbeeld aan winkels, kantoorruimtes en toepassingen in de horeca.

Veelgestelde vragen over vouw- en schuifwanden

Het belangrijkste verschil tussen vouw- en schuifwanden is de manier waarop de panelen bewegen en zich openen. Vouwwanden bestaan uit meerdere panelen die zijwaarts worden gevouwen en opgestapeld, terwijl schuifwanden horizontaal langs een spoor bewegen. Vouwwanden bieden een brede toegang en kunnen een groot gebied openen, terwijl schuifwanden handig zijn wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is voor het openen van de wand.

Vouw- en schuifwanden bieden verschillende voordelen, zoals het creëren van een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, het maximaliseren van natuurlijk licht, het vergroten van de ruimte en het verbeteren van de algehele esthetiek van een ruimte.

Het verschil tussen een kiepschuifpui en een hefschuifpui ligt hem in het mechanisme om de schuifpui te openen. Bij een hefschuifpui wordt de schuifpui geopend en gesloten door het schuifgedeelte omhoog te tillen en vervolgens opzij te schuiven. Bij een kiepschuifpui kunt u de schuifpui zowel schuivend openen, of openen zoals een kiepraam. Dit is ideaal als u wilt ventileren zonder de deur volledig open te zetten.

Onderhoud is moeiteloos met kunststof schuifpuien vanwege het onderhoudsvriendelijke materiaal. Een jaarlijkse schoonmaak van de schuifpuien met een natte doek en wat groene zeep volstaat om de schuifpuien in optimale staat te houden. Met een onderhoudscontract van Multi Kozijn voeren wij bovendien een jaarlijkse inspectie uit op alle sluit- en scharnierpunten, om ervoor te zorgen dat uw schuifpuien blijven functioneren zoals ze horen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woning!

Wit u meer weten over vouwwanden?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van glazen vouwwanden

 • green-check

  Veel licht

 • green-check

  Keuze uit houten of aluminium vouwwanden

 • green-check

  Isolerend en inbraakwerend

 • green-check

  Eenvoudig en licht te bedienen

 • green-check

  Op maat gemaakt en in velen kleuren leverbaar

 • green-check

  Ruimtes zijn flexibel in te delen