Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Ervaren en zelfstandige monteur

Ben jij de monteur die wij zoeken?

Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien. Daarom zijn we op zoek naar ervaren monteurs / 40 uur.

Over Multi Kozijn

Multi Kozijn Spakenburg is succesvol dankzij de keuze van kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren met als core business het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen. Dankzij ons partnerschap bij Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij leveren en monteren o.a. kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco. Naast kunststof leveren we ook aluminium kozijnen, dakkapellen, garagedeuren, balkonbeglazing, vouwwanden, veranda’s en lamellendaken van hoge kwaliteit.

Direct solliciteren

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  De functie

  Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van o.a. aluminium en kunststof kozijnen. Je richt je in deze functie voornamelijk op de particuliere markt in de regio Amersfoort.

  Dit ben jij

  Wat krijg je van ons

  Solliciteer direct

  Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct via het contact formulier op deze pagina of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. We kijken uit naar je sollicitatie!

  het-img

  Medewerker aan het woord

  “Bij Multi Kozijn werken voelt als lid zijn van een hechte familie. De toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is indrukwekkend. Het biedt niet alleen uitdagende projecten, maar ook ruimte voor persoonlijke groei. Bij Multi Kozijn voel ik me gewaardeerd en gemotiveerd om elke dag mijn beste werk te leveren.”
  Michiel van Deutekom
  6 jaar werkzaam bij Multi Kozijn

  Multi Kozijn projecten

  Multi Kozijn heeft door de jaren heen indrukwekkende projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om moderne woningen, zakelijke panden of andere architectonische uitdagingen, onze projecten belichamen hoogwaardige kunststof gevelelementen op maat. Met trots kunnen we stellen dat onze diversiteit aan succesvolle projecten de essentie van Multi Kozijn weerspiegelt: duurzaamheid, stijl en functionaliteit.

  Onze klanten beoordelen