Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof schuifpui

Maak huis en tuin één

Ontdek de naadloze verbindingen tussen uw binnen- en buitenruimtes met kunststof schuifpuien. Met de grote ramen in schuifpuien haalt u een hoop licht naar binnen. Bij Multi Kozijn hebben we een groot assortiment aan soorten en uitvoeringen kunststof schuifpuien, zodat we aan ieders woonwensen kunnen voldoen. Houtlook, matte of glanzende schuifpuien; wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Op maat gemaakte en geplaatste schuifpuien

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt verschillende schuifsystemen, die exact op maat en naar uw wensen gemaakt worden. Wij zorgen voor vakkundige montage en mogen het VKG Keurmerk voeren. De schuifpuien zijn voorzien van diverse innovaties uit de Select Windows fabriek, zoals de Hollandse Hoek verbinding, beslag, greep en dorpel. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken kunststof schuifpuien de investering meer dan waard! 

Voordelen van Multi Kozijn schuifpuien

Er zitten talloze voordelen aan de schuifpuien van Multi Kozijn. Zo bieden wij een ruim aanbod aan verschillende soorten aan, maar zorgen we ervoor dat uw schuifpui veilig en duurzaam is.

Soorten schuifpuien

Multi Kozijn biedt drie verschillende soorten schuifpuien aan: een schuifpui, een kiepschuifpui en een hefschuifpui. De schuifpuien zijn leverbaar in 150 verschillende kleuren en structuren. Ook is het mogelijk om voor de binnen- en buitenzijde verschillende kleuren te kiezen. De schuifpuien zijn leverbaar in 2, 3 en 4 delige uitvoering, met tussenstijlen of Screenline. Met alle mogelijkheden die we bij Multi Kozijn aanbieden zit er altijd de perfecte schuifpui voor uw woning tussen!

Kunststof schuifpui met bedieningsgemak

De Select Windows puien zijn gebaseerd op de Living serie van Schüco. Daardoor is er een passend en onderhoudsvrij kozijn voor elke woning. De puien zijn eenvoudig en moeiteloos te bedienen. Dankzij een simpele beweging met de handgreep tilt u de pui uit de sluiting en u verschuift uw schuifpui zonder enige moeite.

Veilig en isolerende schuifpui

Wanneer uw schuifpui gesloten is, is de pui ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook inbraakwerend. Onze schuifpuien zijn extra veilig en zorgen ervoor dat u ongewenste bezoekers buiten huis houdt. Over warmteverlies hoeft u zich ook geen zorgen te maken: een schuifpui met HR++ glas heeft een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en de warmte lekker binnen. Bovendien isoleren de puien tegen geluidsoverlast.

Duurzaam wonen met schuifpuien

U kunt uw schuifpui zo samenstellen dat deze past bij duurzaam wonen. De schuifpuien zijn sterk isolerend en kunnen met gemak het dikkere triple glas aan. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld het kozijnprofiel Hollands Facet of Hollands Blok samen met triple glas ontstaat een schuifpui uit de Energie Kozijn serie. Deze extra isolerende schuifpui heeft een extra lage U-window waarde van 0.84. Voor een nog stijlvoller geheel kunt u kiezen voor een extra isolerende dorpel in zwart.

Veelgestelde vragen over schuifpuien

Het verschil tussen een kiepschuifpui en een hefschuifpui ligt hem in het mechanisme om de schuifpui te openen. Bij een hefschuifpui wordt de schuifpui geopend en gesloten door het schuifgedeelte omhoog te tillen en vervolgens opzij te schuiven. Bij een kiepschuifpui kunt u de schuifpui zowel schuivend openen, of openen zoals een kiepraam. Dit is ideaal als u wilt ventileren zonder de deur volledig open te zetten.

Onderhoud is moeiteloos met kunststof schuifpuien vanwege het onderhoudsvriendelijke materiaal. Een jaarlijkse schoonmaak van de schuifpuien met een natte doek en wat groene zeep volstaat om de schuifpuien in optimale staat te houden. Met een onderhoudscontract van Multi Kozijn voeren wij bovendien een jaarlijkse inspectie uit op alle sluit- en scharnierpunten, om ervoor te zorgen dat uw schuifpuien blijven functioneren zoals ze horen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw woning!

De tijd die nodig is voor het monteren van een schuifpui kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de pui, de complexiteit van de installatie en de toegankelijkheid van de locaties. Over het algemeen kan het monteren van een schuifpui enkele uren tot een volledige dag in beslag nemen.

Het is zeker mogelijk om een hor te laten installeren in je schuifpui. Zo houdt je ongewenst ongedierte buiten!

Wilt u meer weten over kunststof schuifpuien?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Alles is bij ons mogelijk op het gebied van een kunststof kozijn. Het assortiment is bijzonder veelzijdig. Wij maken elk kozijn speciaal voor u op maat in onze eigen moderne Nederlandse fabriek Select Windows. Dat doen we op basis van hoogwaardige VKG gecertificeerde Schüco profielen. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, verbetert u uw woning zonder dat het uiterlijk verandert. De kozijnen zijn aan de warme kant te voorzien van sun energy warmtewerend glas. En voor de muggen en pollen kunnen we de draairamen voorzien van inzethorren.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Naadloze overgang van binnen naar buiten

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Gemakkelijk te bedienen

 • green-check

  Bespaar op energiekosten

 • green-check

  Meer dan 150 kleuren en structuren mogelijk

 • green-check

  Voorzien van het VKG keurmerk

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk