Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof voordeuren

Het visitekaartje van uw huis

Een voordeur zorgt er in de eerste plaats voor dat u ongenode gasten en kou buiten de deur houdt. Een voordeur dient tevens als visitekaartje. Deze deur zegt iets over degene die in de woning woont. Daarom is het van belang dat u uw isolerende voordeur naar eigen smaak kunt samenstellen.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Kunststof voordeuren van Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn vindt u een breed assortiment aan voordeuren. Kunststof voordeuren hebben het voordeel dat ze onderhoudsarm zijn en makkelijk te personaliseren. Het is een duurzame investering aangezien het materiaal is bestand tegen veroudering en weersinvloeden, waardoor onze kunststof voordeuren niet zullen vervormen, vergaan of corroderen, zoals bij bijvoorbeeld houten deuren.

De ideale kunststof voordeur

Bij Multi Kozijn vindt u de ideale voordeur die perfect past bij uw woning. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal zorgt ervoor dat u lang en zorgeloos van uw nieuwe voordeur kunt genieten!

Uitstraling

U kiest zelf de stijlen, panelen, glas en siergrepen. Vanzelfsprekend kiest u de keur die bij uw smaak en de stijl van de woning past. Al dat niet met een of meer zijramen of een bovenlicht. Wanneer u wenst, kiest u er een unieke bijpassende sterk isolerende kunststof onderdorpel bij. Deze heeft alles weg van een natuurstenen onderdorpel, maar dan sterk isolerend tegen een kunststof prijs.

Inbraakwerend

Net als onze achterdeuren en openslaande deuren, zijn onze voordeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Ze voldoen hiermee aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Net als op al onze kunststof deuren zijn de sloten voorzien van kerntrekbeveiligd beslag. Hierdoor is het voor een inbreker onmogelijk om de cilinder uit de deur te trekken. Behalve het beslag en de cilinder, zijn onze kunststof voordeuren sowieso inbraakwerend. De bijpassende kunststof deuren zijn namelijk rondom versterkt met staal. Er is geen doorkomen aan.

Duurzaam

Kunststof voordeuren zijn een uiterst duurzame investering. Ze zijn energiezuinig en dragen bij aan een lager energieverbruik, wat resulteert in potentiële kostenbesparingen op energierekening. Door hun lange levensduur gaan kunststof voordeuren langer mee dan andere voordeuren.

Veelgestelde vragen over kunststof voordeuren

Kunststof deuren zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten deuren hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium deuren zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof deuren of houten deuren. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Onze voordeuren zijn net als onze achter- en openslaande deuren standaard uitgerust met SKG*** deurbeslag, wat voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De sloten op al onze kunststof deuren zijn voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor het voor inbrekers onmogelijk is om de cilinder uit de deur te trekken. Bovendien zijn onze kunststof voordeuren standaard inbraakwerend dankzij versterking met staal rondom. Met dit stevige beslag en de versterking met staal zijn onze kunststof voordeuren zeer veilig en bieden ze optimale bescherming tegen inbraak.

Wilt u meer weten over kunststof deuren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen kunststof deuren

 • green-check

  Volledig op maat gemaakt

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Kleur en structuurmogelijkheden

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Isolerend

 • green-check

  Bijpassende kunststof dorpel met de uitstraling van natuursteen

 • green-check

  15 jaar garantie op de kleur, structuur en montage

 • green-check

  VKG gecertificeerd