Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Dakramen

Voor het gevoel van ruimte

Daglicht doet wonderen. Zeker op zolder is het belangrijk voldoende licht de woning binnen te halen om een bruikbare werk- of leefruimte te creëren met een comfortabel leefklimaat.

project-singleBg

Onderhoudsvriendelijk tuimeldakraam

Al onze dakramen hebben een kunststof constructie. Hierdoor isoleren ze als de beste en zijn ze bestand tegen vocht. Dit maakt het onderhoudsvriendelijke tuimeldakraam van FAKRO een ideale toepassing voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken.

Verschillende soorten dakramen van Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn bieden we een breed assortiment dakramen aan zodat er voor elke situatie een passende oplossing is. Tijdens een gratis adviesgesprek meten we ze direct voor u in en bieden we advies over de optimale maat en stijl die aansluit bij uw wensen en de uitstraling van uw woning.

Dakraam met bediening aan onderzijde

Bij veel dakramen zit de handmatige bediening aan de bovenzijde van het dakraam. Hierdoor is het lastig het raam te openen en te sluiten. Bij FAKRO vindt u de bediening van het tuimeldakraam aan de onderzijde. Wel zo handig. Behalve het hoge bedieningsgemak kenmerken de dakramen van FAKRO zich door een natuurlijke ventilatie, een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en een hoge veiligheid.

Dakramen voor hellende en platte daken

FAKRO heeft een breed en compleet assortiment aan daglichtoplossingen voor zowel hellende als platte daken. Multi Kozijn helpt u graag bij het vinden van het voor uw situatie meest geschikte dakraam. Of u nu een luxueus balkon wilt creëren of gewoon een dakraam nodig heeft voor ventilatie van uw kamer: wij hebben een geschikt dakraam voor elke (woon)wens. Maar ook een dakkapel behoort natuurlijk tot ons assortiment.

Veelgestelde vragen over dakramen

Dakramen kunnen worden geïnstalleerd op de meeste soorten daken, waaronder schuine daken met dakpannen, leien daken en platte daken. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de hoek en oriëntatie van het dak bij het kiezen van het juiste type dakraam.

Jazeker, al onze dakramen beschikken namelijk over een kindveilig kierstand. Zo kunt u genieten van frisse lucht op uw bovenste verdieping zonder dat er een te grote opening is die gevaarlijk kan zijn voor uw kind.

Bij Multi Kozijn bieden we het volledige pakket aan; u kunt er dus ook voor kiezen om zonwering toe te voegen aan uw dakraam. Wij bieden diverse mogelijkheden voor binnenzonwering aan. Bekijk alle raamdecoratie hier.

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om een dakraam te laten plaatsen. Het is echter altijd aan te raden om dit goed te checken bij uw gemeente. Wij helpen u hier graag bij. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs in onze showroom.

Wilt u meer weten over dakramen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van FAKRO dakramen

 • green-check

  Handige bediening aan de onderzijde

 • green-check

  Grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval

 • green-check

  Natuurlijke ventilatie dankzij de 2 kierstanden

 • green-check

  Hoogste niveau energiebesparing

 • green-check

  Kindveilige kierstand

 • green-check

  Diverse mogelijkheden binnenzonwering