Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Raamdecoratie

Maak het af met decoratie

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van elke woning. Het zorgt voor een warme, gezellige uitstraling en is ook nuttig; zonwering zorgt ervoor dat het binnen minder warm wordt. Met de uitgebreide mogelijkheden bij Multikozijn hebben wij altijd een passende oplossing voor uw woonwensen.

project-singleBg

Topmerken voor een topresultaat

Wij werken met diverse topmerken raamdecoratie. Verosol; de zonwering die bekend staat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Inblindz; raamdecoratie tussen het isolatieglas waarmee u dankzij de combinatie met HR++ glas met warmte en licht speelt. En Keje Splendid Pliss, waarmee u niet hoeft te boren in uw kunststof kozijnen.

Soorten raamdecoratie bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn hebben we een breed assortiment aan mogelijkheden voor raamdecoratie. Raamdecoratie voor binnen, buiten, zonwering, horren, jaloezieen; wij hebben een passende oplossing.

Zonwering

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of bent u voornemens schaduw te creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Multi Kozijn bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. Ook voor binnenzonwering hebben wij mooie en stijlvolle oplossingen. Zo heeft de functionele raamdecoratie van Verosol niet alleen een decoratieve functie, maar weert het ook daadwerkelijk de zon of de kou, zonder uitzicht naar buiten te verliezen. En met de jaloezieën tússen het isolatieglas, weert u zonlicht en inkijk op een stijlvolle manier.

Horren

Om vliegen, muggen, spinnen en ander ongedierte buiten te houden terwijl uw raam of deur openstaat, hebben wij voor u de beste horren leveranciers uitgezocht. Wij werken met KeJe en Unilux. Van beide merken zijn verschillende toepassingen mogelijk voor zowel kunststof ramen als deuren. Om te kijken wat in úw situatie het meest ideaal is, kijken we graag met u mee. Elk hor is gemaakt van super dun zwart gaas en draagt daardoor bij aan een sfeervolle inrichting van uw woning.

Raambekleding

Bij Multi Kozijn bieden we verschillende soorten raambekleding aan, zowel binnenshuis als tussen isolatieglas. Natuurlijk wilt u comfortabel wonen. In de zomer moet het binnen lekker koel zijn en in de winter aangenaam warm. Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de binnenzonwering naar beneden is. Met Verosol raam decoratie heeft u geen inkijk, maar wel volop zicht naar buiten. Stof en vuil op jaloezieën schoonmaken is een monnikenwerk. Gelukkig is dit werk met jaloezieën tussen het glas verleden tijd. Met zonwering tussen het glas  zit uw raamdecoratie namelijk tússen het isolatieglas. Hierdoor maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans. Handig om vetspetters op de plissés in de keuken of tandpasta spetters op de jaloezieën in de badkamer te voorkomen. U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening.

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Onze Verosol raamdecoratie is waarschijnlijk de beste optie voor privacy. Met Verosol raamdecoratie behoudt u namelijk de uitkijk naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken.

Jazeker! Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas. Hoe lang duurt het om raamdecoratie te installeren?

Wilt u meer weten over raamdecoratie?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126