Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Raamdecoratie

Maak het af met decoratie

Raamdecoratie is een essentieel onderdeel van elke woning. Het zorgt voor een warme, gezellige uitstraling en is ook nuttig; zonwering zorgt ervoor dat het binnen minder warm wordt. Met de uitgebreide mogelijkheden bij Multi Kozijn hebben wij altijd een passende oplossing voor uw woonwensen.

Topmerken voor een topresultaat

Wij werken met diverse topmerken raamdecoratie. Verosol; de zonwering die bekend staat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Inblindz; raamdecoratie tussen het isolatieglas waarmee u dankzij de combinatie met HR++ glas met warmte en licht speelt. En Keje Splendid Pliss, waarmee u niet hoeft te boren in uw kunststof kozijnen voor mooie plissé gordijnen.

Soorten raamdecoratie bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn hebben we een breed assortiment aan mogelijkheden voor raamdecoratie. Raamdecoratie voor binnen, buiten, zonweringhorrenjaloezieen; wij hebben een passende oplossing.

Zonwering

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of bent u voornemens schaduw te creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Multi Kozijn bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. Bij Multi Kozijn bieden we een breed scala aan zonwering aan. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben die bij uw stijl en woning past! Ontdek alle soorten zonwering in onze showroom.

Jaloezieën

Bent u op zoek naar zonwering en raamdecoratie waarmee u gaat voor zowel duurzaamheid als flexibiliteit? Dan zijn jaloezieën de perfecte oplossing voor uw woning. Met de verstelbaarheid in zowel hoogte als lichtdoorlating kunnen jaloezieën zich aanpassen aan uw wensen op elk moment van de dag. Bij Multi Kozijn bieden we een ruime keuze aan jaloezieën passend bij de stijl van uw woning. Wij maken alle jaloezieën op maat zodat ze perfect voor uw raam passen en u optimaal kunt genieten van de zonwering.

Horren

Om vliegen, muggen, spinnen en ander ongedierte buiten te houden terwijl uw raam of deur openstaat, hebben wij voor u de beste horren leveranciers uitgezocht. Wij werken met KeJe en Unilux. Van beide merken zijn verschillende toepassingen mogelijk voor zowel kunststof ramen als deuren. Om te kijken wat in úw situatie het meest ideaal is, kijken we graag met u mee. Elk hor is gemaakt van super dun zwart gaas en draagt daardoor bij aan een sfeervolle inrichting van uw woning.

Verosol raamdecoratie

Met Verosol raamdecoratie heeft u geen inkijk, maar wel volop zicht naar buiten. Stof en vuil op jaloezieën schoonmaken is een monnikenwerk. Gelukkig is dit werk met jaloezieën tussen het glas verleden tijd. Met zonwering tussen het glas  zit uw raamdecoratie namelijk tússen het isolatieglas. Hierdoor maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans. Handig om vetspetters op de plissés in de keuken of tandpasta spetters op de jaloezieën in de badkamer te voorkomen. U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening.

Plissé gordijnen

Bent u op zoek naar een eigentijdse en stijlvolle zonwering en raamdecoratie? Dan bieden plissé gordijnen een uitstekende oplossing. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen plissé gordijnen altijd worden aangepast aan uw specifieke woonwensen. Met een ruime keuze aan stijlopties passen ze naadloos in uw interieur, waardoor uw woning af wordt!

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Wat is het verschil tussen jaloezieën en plissé gordijnen?

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Welke raamdecoratie is het beste als ik privacy wil?

Onze Verosol raamdecoratie is de beste optie voor privacy. Met Verosol raamdecoratie behoudt u namelijk de uitkijk naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken.

Kan raamdecoratie helpen bij isolatie en energieverbruik?

Jazeker! Raamdecoratie kan zeker helpen bij het isoleren van uw huis en draagt daarmee bij aan een verlaagd energieverbruik. Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas.

Wilt u meer weten over raamdecoratie?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126